Neymar'dan takipçilerine skandal hareket!

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'de forma giyen fakat geçirdiği uzun süreli sakatlık sonrası bir süredir sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız Neymar, son hareketiyle sosyal medyada gündem oldu.

Neymar'dan takipçilerine skandal hareket!
Neymar'dan takipçilerine skandal hareket!
GİRİŞ 31.01.2024 12:42 GÜNCELLEME 31.01.2024 12:53

Fransız devi PSG'deki kariyeri sonrasında Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifi kabul eden Neymar, Jorge Jesus'un çalıştırıcılığını yaptığı Al Hilal takımında forma giymeye başlamıştı.

KİLO ALDIĞI GÖRÜNTÜLER OLAY OLDU

Yaşadığı sakatlık sonrasında Al-Hilal ile olan sözleşmesi dondurulduğu iddia edilen oyuncunun son çekilen fotoğrafı ise büyük ses getirdi. Yıldız oyuncunun oldukça kilo aldığı görülen fotoğrafı hayranlarını da şaşırttı.

NEYMAR'DAN SKANDAL HAREKET

Fotoğraf sonrası aldığı kilolar futbolseverler tarafından çokça eleştirilirken ünlü futbolcudan yanıt geldi. Sosyal medya hesabından video yayınlayan Neymar, videoda yaptığı skandal el hareketi ile gündem oldu.

İşte Neymar'ın skandal hareketi:

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.