Bomba iddia! Abdülkadir Ömür, Süper Lig devine gidiyor!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Bordo-Mavili ekipte kadro dışı kalan milli futbolcunun, Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'a transfer olduğu iddia edildi.

GİRİŞ 22.01.2024 13:32 GÜNCELLEME 22.01.2024 13:40
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışından kopan Trabzonspor'da, Anastasios Bakasetas'ın ardından bir veda daha gerçekleşiyor. Galatasaray maçı öncesi Abdülkadir Ömür'ü kadro dışı bırakan Bordo-Mavililer, yıldız futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı.

YEREL BASINDAN GALATASARAY İDDİASI

Son günlerde adı bir çok kulüp ile anılan Abdulkadir Ömür’ün Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City’ye transfer olacağı iddiası gündeme gelmişti. Ancak yeni iddiaya göre milli futbolcu Süper Lig'de kalacak. Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Abdulkadir Ömür’ün Galatasaray ile anlaşmaya yakın olduğu öne sürülürken resmi açıklamaların beklendiği iddia edildi.

Kariyeri boyunca yalnızca altyapısından yetiştiği Trabzonspor'da forma giyen Abdülkadir Ömür, bordo-mavili formayla 211 resmi maça çıktı. 8 milyon euro piyasa değerine sahip olan Abdulkadir Ömür bu karşılaşmalarda 25 gol ve 36 asistle oynadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 117
  • ismail72 3 ay önce Şikayet Et
    Gs nin altyapısıdır trabzon
    Cevapla
  • Haso 3 ay önce Şikayet Et
    Hayirlisi basarilar
    Cevapla
  • Yorumcu 3 ay önce Şikayet Et
    İnşallah gelir
    Cevapla
  • Mustafa yorulmaz 3 ay önce Şikayet Et
    BİZE Yakisir GS....
    Cevapla
  • İsmail 3 ay önce Şikayet Et
    Kısaca resmi şike
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle