Nuri Şahin'den milli takım itirafı! Montella...

Antalyaspor'dan ayrılıp Bundesliga devi Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak giden Nuri Şahin, A Milli Takım teknik direktörü hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Nuri Şahin'den milli takım itirafı! Montella...
Nuri Şahin'den milli takım itirafı! Montella...
GİRİŞ 19.01.2024 21:45 GÜNCELLEME 19.01.2024 22:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Trendyol Süper Lig ekibi Bitexen Antalyaspor'daki teknik direktörlük görevinden ayrılarak Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak geçen Nuri Şahin, Alman ekibine geçiş süreci hakkında ilgi çeken açıklamalar yaptı.

TRT Spor'a konuşan Şahin, "Dortmund benim için yeni bir yer değil. Burada doğup büyüdüm, futbola burada başladım ve kariyerimin zirvesini burada yaşadım. Evim diyebileceğim bir yer. Dolayısıyla çok bir alışma süreci olmadı. Çok mutluyum. Bitexen Antalyaspor'da da mutluydum ancak burada yeni bir macera, iş ve hayat olacak. Her şey yolunda... Spontane gelişen bir olay oldu. Ben de kendimi, hayallerimi ve düşüncelerimi dinledim. Ailemle konuştum, sevdiklerimle fikir alışverişi yaptım. Neticesinde de böyle bir karar aldık." ifadelerini kullandı. 

"Dualarımız kabul oldu"

A Milli Takım'ın durumu hakkında da değerlendirmelerde bulunan Şahin, "Kuralar ilk çekilirken 'İnşallah Dortmund'a maç verirler' diye dua ettim ve dualarımız kabul oldu. İki maçımızı burada oynayacağız. Eminim hem Türkiye'den hem de Almanya'da yaşayan gurbetçilerimiz stadı dolduracaktır. Biz de tabii ki orada olacağız. Büyük bir avantaj olacak." dedi. 

"Montella ile fikir alışverişi yapıyoruz"

Montella'nın göreve gelmesi sonrasında konuştuklarını da aktaran Nuri Şahin, "Montella çok sevdiğimiz bir insan. Fikir alışverişi de yapıyoruz. Milli takıma geldikten sonra teknik ekibinde olup olmamam konusunda da görüştük. Çok seviyor ve sayıyorum. Bence A Milli Takımımıza iyi gelecektir." şeklinde konuştu. 

Nuri Şahin, kendisinden sonra Bitexen Antalyaspor'un başına geçen Sergen Yalçın'a başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ben cocuga cok gicik kapiyorum isralili oyuncular tikin cikmadi
    Cevapla
  • German 50 3 ay önce Şikayet Et
    Nuri seni çok destekliyorum,ama bundan sonra degil Siyonist Oyuncunlar hakkindaki konuṣmandan dolayı....
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    İşte adam böyle olur. Kendini adam zanneden Segen Yalcinda Antalyasporu Nuri Sahinden temizliyorum der. Belki isinize gelmiyecek ama avrupada yetişen ve calisan ve ciddi olan adamdir. Bence Sergen gibi yüz adam eder. Peki begenmiyorsa Sergen gitseydi dortmunda. Pisirrrrrr
    Cevapla
  • Antalyalı 3 ay önce Şikayet Et
    Nuri Şahin beyefendiliği, sporcu kişiliği, yöneticiliği edebi-adabı, sevgisi-saygısıyla Antalyalıların gönlünde unutulmaz güzel hatıralar bıraktı. Pek kimseye nasip olmaz. Hakkını teslim etmek gerek. Antalyalılar onu çok seviyor.
    Cevapla
  • Kenan 3 ay önce Şikayet Et
    Nuri seni severiz lakin İsrailli topçuların konusundaki beyanatın bizi üzmüş ve kırmıştırtır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle