TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den yeni yıl mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, yeni yıl mesajı yayımladı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den yeni yıl mesajı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den yeni yıl mesajı
GİRİŞ 01.01.2024 10:11 GÜNCELLEME 01.01.2024 10:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Büyükekşi, TFF'nin internet sitesinde yayımlanan mesajında, milli takımların bu yıl kazandığı başarılara vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"100. yılımızı bu başarılarla taçlandırırken, geleceğe de güvenle bakıyoruz. Dünyanın önde gelen stadyumlarına, spor ve konaklama tesislerine, yetenekli genç bir nüfusa sahip ülkemizin; nice büyük spor organizasyonlara ev sahipliği yapacağı ve bu dev şampiyonalara sürekli katılarak elde edeceğimiz başarılarla göğsümüzü kabartacağı nice mutlulukları hep birlikte yaşamayı hedefliyoruz. 2024 yılında Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak A Milli Takımı'mız başta olmak üzere tüm milli takımlarımıza başarılar diliyorum. Avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerimize ülke puanımıza sağladıkları katkı için teşekkür ediyor, bu kulvarda devam eden temsilcilerimiz için sonu kupayla bitecek bir yıl olmasını arzu ediyorum.

Bizlere unutulmaz başarılar kazandıran tüm takım ve sporcularımızı yürekten kutluyorum. Türk Futbol Ailesi'nin tüm değerli fertlerinin, kurum ve kuruluşlarının, kulüplerinin sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum. Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi gururlandıracak başarılara imza atacağımız 2024 yılının ülkemize ve tüm insanlığa güzellikler getirmesini diliyorum."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • rıfkı efendi 4 ay önce Şikayet Et
    ne mesajı la istifa et sen rezillikler bitmek bilmiyor
    Cevapla
  • Veli 4 ay önce Şikayet Et
    Türk futbolunun selameti için Ahmet Agaoglu başkan olmalı.
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    istifa istifa istifaaaaaaa
    Cevapla
  • yabancı... 4 ay önce Şikayet Et
    istifa et ve git evine torun sev
    Cevapla
  • cherkes 4 ay önce Şikayet Et
    İstifa et
    Cevapla