Bir yalan daha ortaya çıktı! İstiklal Marşı'nın provası bile yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı öncesi İstiklal Marşı provasının yapıldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 31.12.2023 22:51 GÜNCELLEME 31.12.2023 23:44
Bu Habere 309 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa organizasyondaki aksaklıklar sebebiyle iptal edilmişti. İstiklal Marşı görüntülerini yayınlayan Anadolu Ajansı tartışmalara noktayı koydu.

İSTİKLAL MARŞI'NIN OKUNMAYACAĞI İDDİA EDİLDİ

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin önceki gün Riyad'da oynamayı planladığı Süper Kupa maçı, kulüplerin, protokole eklenmesini istediği bazı maddeler nedeniyle yapılamadı ve final ileri bir tarihe ertelendi. Suudi Arabistan'da yaşananlarla ilgili ise sosyal medyadaki bilgi kirliliği dikkat çekti. Dev mücadelenin ertelenmesi öncesinde en çok gündeme gelen konu İstiklal Marşı'nın okunup okumayacağı iddiasıydı.



PROVASI BİLE YAPILMIŞ

Bununla ilgili binlerce paylaşım yapıldı. Dün Anadolu Ajansı, sosyal medya hesabından, Al -Awwal Stadı'nda yapılan provalarda İstiklal Marşı görüntülerini yayınladı ve tartışmalara noktayı koydu. Maçtan önce gerçekleştirilen provalarda İstiklal Marşı'nın okunduğu ortaya çıktı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 309
  • Vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    2 Abdülhamid tarafından sudiarabistanda yapılan hicaz demiryolunda Araplar tarafından havaya ucurulan 105 yıldır enkazı ziyaretçiler tarafından izlettirilen Osmanlı trenindende bahsedermisiniz
    Cevapla
  • Gakkos 3 ay önce Şikayet Et
    Oyun oyun oyun uyanin uyanin birqun qazzeden beter ederler bu tezqah sahipleri buqun futbolla yarin toprakla isqale baslarlar bu ulkede onlarin qeninden olan coook dolleri var ulkenin sahasimi yoktu nasil bir qaflet bu qit suudda mac yap utanmadan ulkem var de don bakalim ne yapilacak haklarinda takipcisiyz
    Cevapla
  • Gakkos 3 ay önce Şikayet Et
    Ne diyelim ne denir bu mubarek vatani bu uqurda can verip anadan yardan umutlarim var diyip vazqecen sehitlerden milyonlar vatanim yasasin ben olurum diyen kahramanlardan dami utanmadilar boyle hainlikmi olur yere batsin futbolun kicini dahi yikamayan bedevi bir ulkeyi mostura etti kime yariyor kim boyle olsun istiyo kim uctane satilmis hain qereqi ne zaman yapilacak
    Cevapla
  • Orhan 3 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın yalan rekorlarını alt üst edenler sizlersiniz biraz olsun utanın.
    Cevapla
  • Cengiz 3 ay önce Şikayet Et
    Konu yalansa elinize su dökecek kimse olamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle