Çarpıcı iddia! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi otelde fenalaştı

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Suudi Arabistan'da kaldığı otelde fenalaştığı ileri sürüldü.

GİRİŞ 30.12.2023 00:11 GÜNCELLEME 30.12.2023 00:20
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan olaylar nedeniyle ileri tarihe ertelenen Süper Kupa finali ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Ajansspor'dan Atilla Türker'in haberine göre; TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'nin otelde fenalık geçirdiği ve şu an otelde tedavi gördüğü ileri sürüldü.

 

TRT Spor'da yer alan haberde de Mehmet Büyükekşi'nin sağlık durumunun iyi olduğu, ambulansın tansiyonu yükseldiği için kontrol amaçlı otele geldiği vurgulandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 126
  • Efsane X 4 ay önce Şikayet Et
    Oyuna geldin Müslüman
    Cevapla
  • Asımın Nesli 4 ay önce Şikayet Et
    Allah Reisi başımızdan eksik etmesin art niyetlileri emellerine ulaştırmasın
    Cevapla
  • KÖROĞLU 4 ay önce Şikayet Et
    Sen, hangi akla hizmet ettin de çölün ortasına maç aldırdın? Allah akıl fikir versin. Kaş yapayım derken; göz çıkarmak buna denir!
    Cevapla
  • İsmail 4 ay önce Şikayet Et
    Bu da bir şey mi, akşam ...Tv de ŞENER-CEVİZOĞLU VE diğerleri FB-GS yöneticilerine ve sosyal Medyada paylaşım yapanlara '' sahte-göstermelik şov yapıyorlar ifadeleri ile bir sövmedikleri kaldı... İtibar-Haysiyet-Şeref ve Onur sınıfta kaldı...
    Cevapla
  • Mığtar 4 ay önce Şikayet Et
    Suratında meymenet yok sevmedim seni süt oğlan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle