Süper Kupa maçına davet edilen eski yıldızlar!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa maçı için unutulmayacak bir tören hazırlığında olduğu öğrenildi.

Süper Kupa maçına davet edilen eski yıldızlar!
Süper Kupa maçına davet edilen eski yıldızlar!
GİRİŞ 27.12.2023 09:27 GÜNCELLEME 27.12.2023 09:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da 29 Aralık Cuma günü oynanacak Süper Kupa finalinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun görkemli bir tören hazırladığı belirtildi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; spor, siyaset ve sanat dünyasından pek çok ünlünün bulunacağı final maçında Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve İtalya'yı Avrupa şampiyonu yapan Galatasaray'ın eski hocası Roberto Mancini de yer alacak. 

Lucescu, Mondragon, Kuyt, Selçuk İnan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal da finalin davetlileri arasında.

Maçtan önce Cumhuriyetin ve TFF'nin 100'üncü yılı için özel bir şölen yapılacak. Birçok ünlü sanatçı da sahne alacak ve izleyenleri coşturacak. Norm Ender, 100'üncü yıl marşıyla coşkuya renk katacak. Seremonide ise 100 kişilik ekip, bayrağımız, Atatürk posteri ve kulüp armaları yer alacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Sabri nerde , mehmet topal dan neyi eksik
    Cevapla
  • Veysel 4 ay önce Şikayet Et
    Vay be şehitleri defnettik bitti şamataya devam zaten yılbaşı da geliyor ....
    Cevapla
  • Gogo 4 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar da çok biliyoruz arkadaş. Yok Arabistan yok yurtdışı yok ülkemde olmalı. Mesele senin bu törenininden dünya ne kadar haberdar, ne kadar ilgi çekebilmesidir. Zaten dünya dili olan spor faaliyeti sonuçta. Hayalleri ve ufku geniş tutalım lütfen.
    Cevapla
  • Emre 4 ay önce Şikayet Et
    Gördük haftasonu oynanan derbiyi bu maçta zevksiz geçer Benim anlamadığım tff başkanı bu davetlilerin bilet parası kendi cebinden mi veriyor yoksa tff kasasından mi Eğer tff kasasindansa diğer kulüplerin hakkına giriyor
    Cevapla
  • engin kaya 4 ay önce Şikayet Et
    100 yıl türkiyede kutlanır.bize düşman olanların ülkesinde değil yazıklar olsun.vahabilerin parasına kendinizi sattınız
    Cevapla