Kritik toplantı sona erdi! Bakan Bak'tan dikkat çeken açıklamalar

Son zamanlarda ülke futbolunda artan gerilime çözüm bulmak için düzenlenen Kulüpler Birliği toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türk futbolu buradan güçlü çıkacak" dedi.

Kritik toplantı sona erdi! Bakan Bak'tan dikkat çeken açıklamalar
Kritik toplantı sona erdi! Bakan Bak'tan dikkat çeken açıklamalar
GİRİŞ 22.12.2023 18:15 GÜNCELLEME 22.12.2023 18:46
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de katıldığı Kulüpler Birliği toplantısı, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan Milli Takımlar Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Merkezi’nde tamamlandı.

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Yaşanan problemleri şeffaf bir şekilde değerlendirdik. Yapacak çok işimiz var. Arzu ve irade varsa omuz omuza bir şekilde futbolun sorunlarını çözebileceğimiz bir toplantı yaptık dersek çok abartmış olmayız." ifadelerini kullandı.



Mehmet Büyükekşi: Başarı ve başarısızlık varsa hep birlikte üstleneceğiz

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ise yaptığı açıklamada, "Futbolumuzun önemli konularını masaya yatırdık. Hep birlikte konuları istişare ettik. Çok güzel ve verimli bir toplantı oldu. Biz büyük bir aileyiz. Kulüpler Birliği ve başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkes bu kıymetli ailenin ayrı ayrı fertleri. Tüm paydaşların diyalog içerisinde olması çok önemli. Bu mekanizmanın düzgün bir şekilde işlemesi önceliğimiz. Bir sorun varsa hep birlikte çözeceğiz. Bir başarı ve başarısızlık varsa hep birlikte üstleneceğiz. Milli takımımızın başarılı olması için hep birlikte hazırlanmamız gerekiyor. 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda şampiyonluk hedefleyen bir milli takım oluşturmak için bugünden çalışmaya başlamamız gerekiyor. Ülke puanı çok önemli ve daha üst sıraları hedeflememiz gerekiyor." dedi.



Bakan Bak: Sorunları konuşarak çözeceğiz

Toplantıya katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise toplantıyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

 "Güzel ve verimli bir toplantı oldu. Türk sporunun ve Türk futbolunun sorunlarıyla ilgili geniş ve kapsamlı bir toplantı oldu. Kulüpler Birliği Vakfı'nı ziyaret etmiştik ve verimli bir toplantı yapmıştık. Görüşler ortaya kondu. Tüm katkı veren kulüp başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu süreci omuz omuza götüreceğimize eminiz. Bu sorunları konuşarak, değerlendirerek çözeceğimize inanıyoruz. Türk futbolu buradan güçlü çıkacak. Sık sık toplantılar yapılması önerildi, biz de buna katılıyoruz. Bazı yasal talepler var. Onları değerlendireceğiz. Çok verimli bir toplantı oldu. Paydaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Kulüp başkanlarına, TFF Yönetim Kurulu'na ve başkana çok teşekkür ediyoruz. Biz hep bir aradayız. Türk futbolunu daha iyi noktaya taşıyacağımızı ifade ettik. Katkı verenlere teşekkür ediyorum."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 97
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Hakemlerin cok dikkatli,çok doğru, cok adil karar vermeleri tüm sorunları çözer. Eğer hakemlere rant,taraf vs.gibi baskı varsa,çıkıp açıklasınlar.Yoksa bütün kasti kararlar üzerle rine kalacaktır.
    Cevapla
  • Gerçekçi 4 ay önce Şikayet Et
    Hiç inanmadım. Paranın çok olduğu yerde.. Gerçek uygulanabilir adaletli bir Sistem uygulanmadığı takdirde hiçbir şey değişmez...
    Cevapla
  • yussuf 4 ay önce Şikayet Et
    spor bakanı sadece bakıyor soyadı gibi etkisiz
    Cevapla
  • izmirli 4 ay önce Şikayet Et
    sorun isimlerde değil, sisitemde... yoksa mehmet gider ali gelir yine aynı...
    Cevapla
  • C.Türk 4 ay önce Şikayet Et
    TFF Başkanı Galatasaray Başkanı gibi davrandığı sürece Türk Futbolu milim ilerlemez!..TFF,MHK ve Hakemler komple değişmeli!..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle