Avrupa'da dev maçların haftası!

Trendyol Süper Lig, İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga ve İtalya Serie A'da bu hafta sonu dev karşılaşmalar oynanacak.

Avrupa'da dev maçların haftası!
Avrupa'da dev maçların haftası!
GİRİŞ 22.12.2023 10:47 GÜNCELLEME 22.12.2023 10:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig, İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga ve İtalya Serie A, bu hafta sonu dev müsabakalara sahne olacak. Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray derbi maçta karşı karşıya gelecek. Kadıköy’de 24 Aralık Pazar günü oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma öncesi sarı-lacivertliler, 43 puan ve averajla zirvede bulunuyor. Aynı puana sahip sarı-kırmızılılar ise ikinci basamakta yer alıyor.

Premier Lig’de liderlik için kritik mücadele

İngiltere Premier Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Liverpool ile Arsenal karşı karşıya gelecek. Anfield Stadı’nda oynanacak 18. hafta müsabakası yarın TSİ 20.30'da başlayacak. Bu sezon lige iddialı bir başlangıç yapan Arsenal, topladığı 39 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. Geçen hafta Manchester United ile berabere kalmasının ardından liderliği Arsenal’a kaptıran Liverpool ise 38 puanla ikinci basamakta bulunuyor.

Tottenham, Everton’u konuk edecek

Premier Lig’in 18. haftasında Tottenham, Everton’u konuk edecek. Tottenham Hotspur Stadı’nda yapılacak müsabaka TSİ 18.00’da başlayacak. Ligde zirve takibini sürdüren Tottenham, 17 hafta sonunda topladığı 33 puanla 5. sırada bulunuyor. Sürdürülebilirlik kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle bu sezon 10 puan silme cezası alan Everton ise ligde elde ettiği 16 puanla 16. basamakta yer alıyor.

Atletico Madrid, erteleme maçında Sevilla ile karşılaşacak

İspanya La Liga'da 4. hafta erteleme maçında Atletico Madrid ile Sevilla kozlarını paylaşacak. Metropolitano Stadı'nda oynanacak müsabaka yarın TSİ 18.15'te başlayacak. Karşılaşma öncesi ligde 35 puan toplayan Atletico Madrid, 4. basamakta yer alıyor. Sevilla ise 16 puanla 14. sırada bulunuyor.

Serie A’da Roma ile Napoli karşı karşıya gelecek

İtalya Serie A'nın 17. haftasında ise Roma - Napoli karşılaşması oynanacak. Roma Olimpiyat Stadı'ndaki maç yarın TSİ 22.45'te başlayacak. Ligde geride kalan 16 haftada 27 puan elde eden Napoli, 5. basamakta bulunuyor. 25 puanlı Roma ise 8. sırada yer alıyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye deki derbiler hiç bir zaman dew değildir sürekli kaos ortamı var
    Cevapla
  • Kutahyali 4 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahce Galatasaray maçı dosttane berabere bitsin birer puanlara razı olsunlar
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    aynen sakarya spor um bu hafta 41 yapar inşallah
    Cevapla
  • 54 KC 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlardan daha önemli derbi var Skaryaspor-Kocaelispor.
    Cevapla
  • Akıllı adam 4 ay önce Şikayet Et
    sakarya kadar leş bir yer var mı şu ülkede, mafya vari tiplerin yaşadığı yer
    Cevapla