TFF ve Mehmet Büyükekşi'den istifa iddialarına cevap!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevinden istifa edeceği iddia edildi. Ancak TFF cephesi bu iddiaları yalanladı. TFF'nin ardından bir açıklama yapan Mehmet Büyükekşi ise, "Görevimin başındayım" dedi.

GİRİŞ 17.12.2023 16:25 GÜNCELLEME 17.12.2023 16:26
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu'nda sıcak saatler yaşanıyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevi bırakacağı iddia edildi. TFF cephesi iddiaları yalanladı.

TFF'nin açıklamasında, "Başkan Mehmet Büyükekşi'nin istifa edeceği haberleri maksatlı yalan, Başkan ve Yönetim Kurulu görevinin başındadır." ifadeleri yer aldı.

"İNSANLAR NEDEN BÖYLE YAPIYOR?"

TFF'nin açıklamasının ardından bir açıklama yapan Mehmet Büyükekşi ise, "TFF, seçimle gelinip seçimle gidilen özerk bir kurum. Görevden alma-verme gibi bir olay yok. Görevimin başındayım. İnsanları anlamıyorum niye böyle yapıyolar? Demek ki iyi niyetimiz fazla geliyor" sözlerini sarf etti.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 52
  • Çoban 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de insanlar istifa diye bir kavramı bilmiyorlar. Japonya'da istifa gerektiğinde harakiri daha kolaylarına geliyor.
    Cevapla
  • çorumlu 4 ay önce Şikayet Et
    sezon sonu gs yi şampiyon yapmadan gitmez
    Cevapla
  • vatandaş 4 ay önce Şikayet Et
    ali palabıyık açıklamalarından sonra hala nasıl orda oturma yüzü var anlamak mümkün degil.bu zamana kadar duyulmamış olan hakem atamalarına istediği hakemi atama yetkisini nerden buluyor.orası Galatasaray kulübü mü Federasyon mu anlamak mümkün değil.hemen o görevden acilen el çektirilmesini bekliyoruz.
    Cevapla
  • CİHAN ARISOY 4 ay önce Şikayet Et
    Yorum bile yapmıyorum...
    Cevapla
  • Hüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Daha mı duruyor bu adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle