Mevlüt Erdinç'ten eşi hakkında çarpıcı iddialar

Eski milli futbolcu Mevlüt Erdinç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin kendisine çocuklarını göstermediğini ve para talep ettiğini öne sürdü.

Mevlüt Erdinç'ten eşi hakkında çarpıcı iddialar
Mevlüt Erdinç'ten eşi hakkında çarpıcı iddialar
GİRİŞ 14.12.2023 11:37 GÜNCELLEME 14.12.2023 19:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ülkemizde Başakşehir, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük, Kocaelispor ve Ümraniyespor formaları da giyen Mevlüt Erdinç, 2021-22 sezonu sonunda emeklilik kararı almıştı.

Öte yandan eski futbolcu Mevlüt Erdinç, Sosyal Medya hesabından eşiyle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Eşinden 5 aydır haber alamadığını aktaran eski milli futbolcu, çocuklarını göremediğini ve eşinin kendisine şantaj yaptığını belirtti.

Mevlüt Erdinç yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Eşim Taleb Erding’ten 5 aydır haber alamıyorum. Nerede olduklarını bilmiyorum, çocuklarımı bana göstermiyor. Bu durumu artık herkesin bilmesini istiyorum çünkü benden para almak için şantaj yapması insanlık dışı bir davranış. Eşime mail yoluyla ulaştım ve kendisinin hesabına 1 milyon euro yatıracağımı söyledim. Bu sözlerimin ardından cumartesi günü oğlum beni görüntülü aradı."

Mevlüt Erdinç sözlerine şöyle devam etti:

"Kariyerimin başında benimle evlenen ve kariyerime son verdiğim günün ertesi benden ayrılma kararı alan, bugüne kadar çok sevdiğim eşim… Para hiçbir zaman çok değer verdiğim bir şey olmadı." diyen Erdinç, "Çocuklarım ve anneleri hiçbir zaman yokluk görmediler ve bundan sonra da görmeyecekler çünkü benim değerlerim böyle ve üzerime düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edeceğim. Para önemsiz benim için."

Eşinden DNA testi talep ettiğini aktaran eski futbolcu, "Eşimin ailesi beni arayarak çocukların benim olmadığını söyledi. Sürekli şehir dışında olduğum için DNA testi talep ettim. Kabul etmediler ve çocuklarımı göstermiyorlar. Nasıl bu kadar kötü olabilirsiniz? Para tüm aileleri yıkıyor maalesef." diyerek sözlerini tamamladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Halil 4 ay önce Şikayet Et
    Müge anlıya çıksın hemen gözer
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 ay önce Şikayet Et
    DNA testi yerinde bir karar destekliyorum kadın seven olsa bu şekilde davranmaz
    Cevapla
  • Abd 4 ay önce Şikayet Et
    Bir kuruş verme acından koksun. Allah kimsenin başına vermesin. Güçlü dur güzel insan. Sakın para verme bu aç insana kendisi para kazanmayı öğrensin. Verirsen zaten birşey değişmeyecek çünkü.
    Cevapla