TFF Başkanı açıkladı! Halil Umut Meler bırakıyor mu?

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Halil Umut Meler'in hakemliği bırakmayı düşündüğü doğru değil" dedi.

GİRİŞ 13.12.2023 14:50 GÜNCELLEME 13.12.2023 16:02
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e saldırması ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Basın toplantısında konuşan TFF Başkanı Büyükekşi, "Hakemlerin maça çıkmak istemediği doğru mu? Halil Umut Meler bırakmayı düşünüyor mu?" şeklindeki soruya cevap verdi:

"BIRAKMAYI DÜŞÜNDÜĞÜ DOĞRU DEĞİL"

"Hakemler resmi açıklama yaptı. Hepimiz insanız, aslında önce bunu düşünmemiz lazım. Hakemlerin ruh halleri o gün çok kötüydü. Hafta sonu hakemlerle kamp yapacağız. Psikolojilerinin eski hale gelmesi için büyük bir çaba içerisinde olunacak. Öz güvenlerini yerine getirmeye çalışacağız. Hakemlerin hepsi empati yapıyor. Biz de onlara gerekeni anlattık ve onlar da mutabık kaldı. Halil Umut Meler de UEFA ve FIFA tarafından saygın bir hakemimiz. EURO2024'te de görev almasını bekliyoruz. Geçen hafta hakemlerin başında Rosetti ile görüşme yaptım. Halil Umut Meler'in bırakmayı düşündüğü doğru değil. Kaybetmek çok kolay, kazanmak lazım. Bu konuda gerekli çalışmaları yapacağız."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • İsi 4 ay önce Şikayet Et
    Keşke bıraksa da bazı takımlar rahatlasa
    Cevapla
  • Kayseri 4 ay önce Şikayet Et
    Her mac tff mhk ve hakemlere staddta iltifat edecez
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    keşke bıraksa GS. OKSUZ KALİR AZ BİLE YAPMİSLAR.HAKEMLİKLE ALAKASİ YOK İYİ TAKİM TUTAR.
    Cevapla
  • Babacan 21 4 ay önce Şikayet Et
    Sen bu hale getirdin fetöcü şimdi fetösaray daha rahat samiyon yap elbet bir gün devran dönecek fetöcü tff
    Cevapla
  • İbrahim 4 ay önce Şikayet Et
    Hakem halil umut meler ‘n ankaragücü spor külübü başkanını yanlış tepki vermeye iten kararları hakkında kimse konuşmuyor. Spor külübü başkanı yanlış eylem yaptı. Cezasını çekmeye başladı. Hakemler yanlış karar verince ne olacak Lehine karar verilen taraf bu karar bizim lehimize ama yanlış karar diyebilecek mi?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle