Flaş iddia! "TFF Başkanı'nın istifası isteniyor"

Gazeteci Halil Özer, Kulüpler Birliği toplantısında yaklaşık 14-15 kulübün, Türkiye Futbol Federasyonu'nun istifa etmesini istediğini açıkladı.

GİRİŞ 13.12.2023 13:52 GÜNCELLEME 13.12.2023 14:38
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın, hakem Halil Umut Meler'e yumruk atmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı "ligleri süresiz erteleme" kararının etkileri sürüyor.

HALİL ÖZER: TFF BAŞKANI'NIN İSTİFASI İSTENİYOR

Gelişmeler üzerine Kulüpler Birliği'nin nasıl bir tavır alacağı merakla beklenirken, Milliyet Gazetesi yazarı Halil Özer'den çarpıcı bir iddia geldi.

Özer, Twitter'dan yaptığı paylaşımda kulüplerin çoğunun TFF'nin istifasını istediğini aktardı ve şu ifadeleri kullandı;

"Kulüpler Birliği toplantısından enteresan kararlar çıkabilir. Şu anda yaklaşık 14-15 kulüp TFF'nin istifasını istiyor. Bakalım ne olacak?"


TOPLANTIYA BAKAN DA KATILACAK

Kulüpler Birliği'nin konu ile ilgili toplantısı çarşamba günü (bugün) saat 14:00'te başlayacak. Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak, bugünkü Kulüpler Birliği Toplantısına katılacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 75
  • Alp54 4 ay önce Şikayet Et
    İstifasının istenmesi gslilerde bi korku yaratmış hayırdır niye savunuyorsunuz!
    Cevapla
  • Veli bey 4 ay önce Şikayet Et
    VAR hakemleri ve hakemler adaletli maç yönetmeli sana kulupler diyor bu hakemler niye böyle berbat maç yönetiyor tff bunu atama sen inadına atıyorsun ,neymiş hakem yokmuş ,hakem yetiştirine kadar yabancı hakem yönetsin maçları veya Azeri özbek kazak hakem yönetsin.hakeme yapılan tasvip edilmez.Devlet spor birimi kurulmalı tff mhk yi hakemlerle ilgili şikayette vb takip edecek
    Cevapla
  • Ada 4 ay önce Şikayet Et
    O kadar kulüp dünyanin masrafını yapıyor senin iki dudağınin arasına bırakırlarmı kaderlerini usta
    Cevapla
  • Sefergörev 4 ay önce Şikayet Et
    Hemen istifa.
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bir kere maççları tatil etmedi sportif centilmenliğe zykırı. Cezalandırmalar yetrli idi. Seyircileri niçin cezalandırıyor. Yanlış hesap da geri dönmedi. Her leyi rte mi dğzeltecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle