Şiddet olayları arttı! 'Komşu'da başkan istifa etti

Olimpiakos-Panathinaikos voleybol maçı sırasında çıkan olayların futbol taraftarları arasındaki holiganizmin bir sonucu olduğu değerlendirmesinin ardından Yunanistan Federasyon Başkanı Vangelis Marinakis görevinden istifa etti.

Şiddet olayları arttı! 'Komşu'da başkan istifa etti
Şiddet olayları arttı! 'Komşu'da başkan istifa etti
GİRİŞ 12.12.2023 22:20 GÜNCELLEME 12.12.2023 22:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yunanistan'da 7 Aralık akşamı Olimpiakos-Panathinaikos voleybol maçı sırasında çıkan olayların futbol taraftarları arasındaki holiganizmin bir sonucu olduğu değerlendirmesinin ardından Yunanistan 1. Futbol Ligi (Süper Lig) Federasyonu Başkanı Vangelis Marinakis görevinden istifa etti.

Yunan Devlet Televizyonu ERT'nin haberine göre, ülkedeki büyük spor kulüplerinden Panathinaikos, AEK, PASOK ve Aris'in istifasını istediği Marinakis, Süper Lig Federasyon Başkanlığını sürdürmeyeceğini duyurdu.

Marinakis, futbolda yaşanan şiddet olaylarının engellenememesi nedeniyle kamuoyunda sık sık eleştirilere maruz kaldı.

Öte yandan, 7 Aralık'taki olaylı voleybol maçında 18 yaşında bir Olimpiakos taraftarının attığı işaret fişeği ile yaralanan ve durumu ağır olan 31 yaşındaki polis memurunun bacağına, tedavi gördüğü hastanede müdahale edildi. Polisin, işaret fişeğinin isabet ettiği bacağı tıbbi müdahaleyle kesilmek zorunda kaldı.

Olayın ardından, hükümet, Yunanistan 1. Futbol Ligi (Süper Lig) maçlarının 12 Şubat 2024'e kadar seyircisiz oynanmasına karar vermişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    huuu, komşu komşu
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Adamlarda seçimle geliyor bizde siyasette yer bulamayanlar atanıyor çoğu kulüp başkanda öyle onun için kendiliğinden gitmeleri imkansız ancak emir gelirse giderler
    Cevapla
  • hugocan 4 ay önce Şikayet Et
    Her zaman dayak yiyen. Suçludur durup dururken kimse kimseye dayak atmaz acitasyon yapmayın
    Cevapla
  • Gideriz Tersine 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye Yüzyılı'nı yaşayan Türkiye'de ise işler tersine yürür, şiddet olayları arttıkça, yönetenlerin yerleri sağlamlaşır.
    Cevapla
  • tepki 4 ay önce Şikayet Et
    bence manyak delilere agir ceza ve yuklu para cezasi verilsin ve direk hapise konacak net ceza olup ve verdigi zarari ødeyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle