Halil Umut Meler, Ankaragücü yönetimini kabul etmedi

Halil Umut Meler, kendisini hastanede ziyarete giden Ankaragücü başkan vekili Zeynep Karamancı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etmedi.

Halil Umut Meler, Ankaragücü yönetimini kabul etmedi
Halil Umut Meler, Ankaragücü yönetimini kabul etmedi
GİRİŞ 12.12.2023 21:01 GÜNCELLEME 12.12.2023 21:24
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından saldırıya uğrayan ve hastanede tedavisi devam eden hakem Halil Umut Meler, kendisini ziyarete gelen başkent ekibinin yöneticilerini kabul etmedi.

Kulüpten alınan bilgiye göre, MKE Ankaragücü'nün başkan vekili Zeynep Karamancı ile yönetim kurulu üyeleri Mehmet Şahin ve Erkan Aytekin, hakem Meler'i tedavi gördüğü hastanede ziyarete gitti.

Halil Umut Meler, heyetle görüşmek istemedi.

Maçın ardından Meler'i saha içinde darp ettiği için tutuklanan Faruk Koca, MKE Ankaragücü başkanlığı görevinden istifa etmişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 109
  • hızıroğlu 4 ay önce Şikayet Et
    Artislik
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    spor programlarındaki yorumlar.ileri al.geri diyerek hakeme suç yükleme çabaları.birde o bazı yorumcular varya TÜRK futboluna kavgayı getirenler.onlara yasak gelsin.bakın nasıl düzeliyor.
    Cevapla
  • mustafa arslan 4 ay önce Şikayet Et
    Zamanında hakem odaları basılırken tehdit edilirken futbolcular yumruklaşırken neredeydiniz şimdi Ankaragücü başkanı sanki adam öldürdü yaptığı doğru birşey değil ama resmen ülkenin gündemi değişti keşke zamanında Fb nin otobüsü kurşunlandığında da aynı tepki verilseydi.
    Cevapla
  • Burt 4 ay önce Şikayet Et
    Çok dertti
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    meşhur hum un büyük gösterisi devam etmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle