Halil Umut Meler'in babası konuştu! "Yüreğim sızladı"

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'in babası Bülent Meler açıklamalarda bulundu.

Halil Umut Meler'in babası konuştu! "Yüreğim sızladı"
Halil Umut Meler'in babası konuştu! "Yüreğim sızladı"
GİRİŞ 12.12.2023 18:11 GÜNCELLEME 12.12.2023 18:11
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Başkent'te oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiminde ev sahibi ekibin Başkanı Faruk Koca'nın karşılaşmayı yöneten FIFA Hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atarak hastanelik etmesinin yankıları sürüyor.

"Babamın sözünü dinledim ve tercihimi hakemlikten yana kullandım" diyerek mesleğine başlamasında büyük etkisi olan baba Bülent Meler konuyla ilgili Sabah gazetesine konuştu.

"YÜREĞİM SIZLADI"

Maçı televizyondan canlı olarak izlediğini anlatan baba Meler, "Maçı televizyondan canlı olarak seyrettim. Televizyondan oğluma yumruk atıldığını görünce yüreğim sızladı. Hastane doktoru İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya ile birlikte açıklama yaptı. Açıklamayı ben de takip ettim. Oğlum yarın (Çarşamba) hastaneden çıkacak. Hastaneden çıkıp İzmir-Selçuk'a gelecek. O zaman yüz yüze detaylı konuşacağız" diye konuştu.

DEVLET YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bülent Meler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da devlet yetkililerine gösterdikleri reaksiyondan dolayı teşekkür etti. Baba Bülent Meler, paylaşımında "Başta Selçuklu hemşerilerim olmak üzere oğluma ve ailemize sahip çıkan tüm devlet yetkilerine ve spor camiasına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

BABA SÖZÜ DİNLEDİM, HAKEM OLDUM

Hakem Umut Meler, 8 sene önce Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesine verdiği röportajda, "Futbola ilginiz nasıl başladı?" sorusunu, "Babam kulüp yöneticisiydi. Selçuk Efesspor'da uzun yıllar yöneticilik yaptı. Futbola âşıktı. Uzun yıllar da futbol oynamışlığı vardı. Aynı zamanda hakemliği de takip ediyordu. Çocukluğumdan beri, "Hakem ol. Daha iyi yaparsın" diyerek bana hakemliği aşıladı. Üniversiteyi kazandıktan sonra bana bıraktı. "İster hakem ol, ister futbola devam et" dedi. Ben de babamın sözünü dinledim ve tercihimi hakemlikten yana kullandım. 10 yıldan beri de hakemlik yapıyorum" diye yanıtlamıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 22
  • H. C. İ. 4 ay önce Şikayet Et
    Bir yumruk acısı 1 günde gecer 1 düdükle milyonlarca insanın içinin acısı 1 yıl geçmiyor. Teşekkürler ler Başkan az bile
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    okadar spor severin yüreğini sızlattıki seninki hiç kalır bülent bey
    Cevapla
  • Antepli 4 ay önce Şikayet Et
    Yönettiği Beşiktaş maçlarında da bizim yüreğimiz sızlıyor du Bülent bey... Ama yine de yapılanlar hoş değil
    Cevapla
  • YUSUF 4 ay önce Şikayet Et
    hemen hemen aynı duygu yaa adamın evladına saldırmışlar sanırım evlat sahibi değilsin
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 4 ay önce Şikayet Et
    Bu insanlar ne adi kişiler İnsan mı bunlar Hakları yeniyor diye adamı öldürüyorlar Bunlar kadar şeref yoksunu insan var mı Kapatın abicim ligi Bu insanlar futboldan oyun diye anlamıyor Katil herifler
    Cevapla
  • Ahmet Güneş 4 ay önce Şikayet Et
    Birazda çocuklarınıza Hak ,Adalet, Dürüstlük,Haram , Helal değerlerimizi öğretinde başkalarının kalbi sızlamasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle