Hakem Halil Umut Meler'i yumruklamıştı! Ve hastaneye kaldırıldı: Anjiyo olabilir!

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın doktoru Başhekim Prof. Dr. Erdoğan İlkay, Faruk Koca’nın sağlık durumu hakkında, “İlk 24 saat boyunca müşahede altında tutulacak” dedi.

GİRİŞ 12.12.2023 07:57 GÜNCELLEME 12.12.2023 09:12
Bu Habere 257 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'la oynadıkları maçtan sonra hakem Halil Umut Meler'e saldıran MKE Ankaragücü'nün kulüp başkanı Faruk Koca, kalp krizi şüphesiyle 24 saat hastanede müşahede altında tutulacak.

Yaşanan olaydan sonra yüksek tansiyon sebebi ve göğüs ağrısı şikayetiyle Medicana Hastanesi'ne gelen Koca'nın doktoru Prof. Dr. Erdoğan İlkay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Faruk Koca'nın sağlık durumu hakkında bilgi veren İlkay, şunları kaydetti:

"Daha öncede sağ koronerine stend taktığımız hastamız bugün acilimize 190'a 120 kan basıncı ve göğsünde baskı hissiyle geldi. Kötü bir olay sonunda ortaya çıktı. EKG değişikliği olması üzerine şu anda müşahede altına alındı. 24 saat boyunca üç kez ikişer saat arayla enzim takibi alınacak. Şu anda kan basıncı 150 ml civaya aşamalı olarak indirildi. İlk enzimi normal, ikinci ve üçüncü sonuçlarına göre koroner anjiyo yapıp yapmamaya karar vereceğiz. İlk görüntü 24 saat boyunca müşahede altında olması yönünde. Genel sağlık durumu şu anda iyi ancak kesin olarak 24 saat hastane kalacak. Hayati riski vardır bu yüzden hastanede tutuluyor. Bir kalp krizi durumu olursa diye tutuluyor. Bu yüzden 24 saat önemli ve müşahede altında."

Faruk Koca'nın hastaneden hiç ayrılmadığını dile getiren İlkay, "Burası bir hastane, önünde yüzlerce kalabalık olup tezahürat olunca acilden dışarı çıkarıp arka kapıdan tekrar yukarıya alarak yatışını yaptırdık." ifadelerini kullandı.

Öte yandan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da Faruk Koca'yı ziyaret etmek için hastaneye geldi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 257
  • Recoba 4 ay önce Şikayet Et
    Anjiyo falan hikaye tamamen siyaset yapıyorlar sen suç işle sonrada kalp krizi geçiriyorum anjiyo olucam geç bunları yemezler kendilerini çok kurnaz zannediyorlar
    Cevapla
  • Abdullah 4 ay önce Şikayet Et
    Yaptığı hareket gayri ahlaki bir durum. Hastane olayıda sucunu hafifletme göz altına alınmamak için yaptığını düşünüyorum. En ağır ceza verilmeli ve ibret vesilesi olmalı
    Cevapla
  • 68 dadaş 1915 4 ay önce Şikayet Et
    Oh nasıl dünya anjio olacakmış statda azgın boga gibi saldırsın sonra kedi gibi özel hastaneye saklansın ?
    Cevapla
  • yersen 4 ay önce Şikayet Et
    anjiyo olacakmış doktorlar sağlıklı insanların bile yılda bir anjiyo olmasını tavsiye ediyor sanki açık kalp ameliyatı olacakmış gibi lanse etmişler şahsen ben bile kontrol amaçlı 4 defa anjiyo oldum hapse atın magandayı
    Cevapla
  • hikmet 4 ay önce Şikayet Et
    iki dönem meclis çatısı altında görev yapmışsın . böylemi hak adalet aranır.... üyesi olduğun camiaları rezil ettin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle