Futbolu Karagümrük'te bırakmıştı! Benatia'ya sürpriz görev

Bayern Münih ve Juventus gibi Avrupa'nın dev kulüplerinde forma giydikten sonra futbolculuk kariyerini Fatih Karagümrük'te noktalayan Mehdi Benatia, Marsilya'da sportif danışmanlık görevine getirildi.

Futbolu Karagümrük'te bırakmıştı! Benatia'ya sürpriz görev
Futbolu Karagümrük'te bırakmıştı! Benatia'ya sürpriz görev
GİRİŞ 30.11.2023 19:02 GÜNCELLEME 30.11.2023 19:02

Fransa Ligue 1 takımlarından Marsilya, sportif danışmanlık görevine Mehdi Benatia'nın getirildiğini açıkladı.

Fransız kulübünün resmi internet sitesinde yapılan duyuruda Benatia ile anlaşmaya varıldığı bildirildi. Açıklamada, Marsilya'nın eski oyuncusu olan ve Bayern Münih ve Juventus'ta da forma giyen 36 yaşındaki Futbol adamının, modern futbol konusundaki deneyim ve bilgilerini kulübe aktaracağı ifade edildi.

Marsilya Başkanı Pablo Longoria ve Genel Müdür Stephane Tessier ile yakın işbirliği içinde bulunacak olan Benatia'nın, genç yetenekleri kulübe çekmek, eğitmek ve elde tutmak için yardımcı olacağı belirtildi.

FUTBOLU FATİH KARAGÜMRÜK'TE BIRAKTI

Marsilya'nın yanı sıra Udinese, Roma, Bayern Münih, Juventus ve Al-Duhail formalarını giyen Mehdi Benatia, 2021 yılında Fatih Karagümrük'e transfer olmuştu. Karagümrük'te 6 maça çıkabilen Benatia, transferinden 3.5 ay sonra futbolu bıraktığını açıklamıştı.

PAPIN, B TAKIMININ BAŞINA GEÇTİ

Bu arada Marsilya'da danışman olarak görev yapan 90'lı yılların efsane futbolcusu Jean-Pierre Papin ise Marsilya B Takımı'nın teknik direktörlüğüne atandı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.