Arda Turan dolandırıcılık olayı hakkında ilk kez açıklama yaptı!

Seçil Erzan’ın fon vaadiyle aralarında futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla ilgili süren soruşturmaya ilişkin Arda Turan'dan bir açıklama geldi.

Arda Turan dolandırıcılık olayı hakkında ilk kez açıklama yaptı!
Arda Turan dolandırıcılık olayı hakkında ilk kez açıklama yaptı!
GİRİŞ 30.11.2023 04:22 GÜNCELLEME 30.11.2023 09:38
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davayla ilgili bir açıklama geldi.

Seçil Erzan’ın fon vaadiyle aralarında futbolcuların da olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla açılan davaya ilişkin bilgilerin ardı arkası kesilmiyor.

İLK KEZ PAYLAŞIM YAPTI

Dolandırıcılık davasında 14 Milyon Euro'ya yakın parasının dolandırıldığı iddia edilen Arda Turan, sosyal medya hesabından konuya ilişkin ilk kez paylaşım yaptı.

"TEK KELİME AÇIKLAMA YAPMADIM, YAPMAYACAĞIM"

Arda Turan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yargıya intikal etmiş bir süreç var. Adalete saygımdan dolayı konuyla alakalı tek kelime açıklama yapmadım, yapmayacağım. Benim adımla yayılan sözlere lütfen itibar etmeyiniz. Saygılarımla."

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • BİROL 4 ay önce Şikayet Et
    14 milyon dolar neyi yetmiyordu.!!Bu nasıl bir olaydır anlamadım....
    Cevapla
  • 06ankara 4 ay önce Şikayet Et
    Tamahkarlik çok milyonları dahada çok milyonlar kazanma hayalî hiçbir resmi tarafı yok tefeci faizler kimin parasını alarak canını yakarak paralarını cogaltacaklardi boş hayal, işler yolunda gitseydi kimsenin haberi olmiyacakti , milyonlarca dolarlar kurnazlikda değil karışık ve saçma , para verenlerde bankacifa. yargilanmasi gerekir
    Cevapla
  • ZIVALI 4 ay önce Şikayet Et
    BU HAĞLA TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPIYORSA O TAKIMADA BAKMAK LAZIM sorgulamak lazım
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 4 ay önce Şikayet Et
    Kimse anlamıyor Ortada para yok Toplanan para kar diye diğer kişilere dağıtılmış Para dağıtılan kişilerde % 50 kar dağıtmış güya Yani yeni para getiren kişinin parasını Öncekilere dağıtmış Sonra kalanlar mağdur Bu işten para alanların sesi çıkmıyor o yüzden
    Cevapla
  • HHH 4 ay önce Şikayet Et
    Bu iş seçil denen kadını aşar bu kadar parayı ona yedirmezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle