Arda Turan servetinin kaçta kaçını kaptırdığını duyurdu!

Hakkındaki 'kara para aklama' iddialarını kesin bir dille yalanlayan Arda Turan, "Ne kara parası, ben 600 maç oynadım. Dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil" dedi.

Arda Turan servetinin kaçta kaçını kaptırdığını duyurdu!
Arda Turan servetinin kaçta kaçını kaptırdığını duyurdu!
GİRİŞ 29.11.2023 14:48 GÜNCELLEME 30.11.2023 09:37
Bu Habere 188 Yorum Yapılmış

Hakkındaki 'kara para aklama' iddialarını kesin bir dille yalanlayan Arda Turan, "Ne kara parası, ben 600 maç oynadım. Dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil" dedi. Turan ayrıca yaşananlardan sonra yakın çevresine kimsenin kendisini geçmiş olsun demek için aramaması nedeniyle sitem etti.

Futbol dünyasında yaşanan dolandırıcılık, gündemdeki yerini koruyor.

Seçil Erzan, İstanbul'da Denizbank'ın Levent şubesinde müdürlük görevini yürüttüğü sırada yüksek kâr getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu, Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdı.

Olaya ilişkin mahkemenin görülmesinden sonra davaya ilişkin gerçekler ortaya saçıldı.

Neredeyse her gün yeni bir detay gün yüzüne çıkarken, Erzan'ın kurduğu sisteme en çok para kaptıran Arda Turan oldu.

Arda Turan konuştu: Ne kara parası, ben 600 maç oynadım

Turan, konuyla ilgili sessizliğini sonunda bozdu.

Fon işlerinden anlamadığını belirten Arda Turan, işin içinde güvenilir insanlar olduğu için parayı Erzan’a teslim ettiğini söyledi.

Hakkındaki “kara para aklama” iddialarını kesin bir dille yalanlayan Turan, "Ne kara parası, ben 600 maç oynadım. 100'ün üstünde milli takım forması giydim. Dolandırıldığım para servetimin 6'da 1'i bile değil." şeklinde konuştu.

"İşin içinde güvenilir isimlerin olduğunu söyledi, ben de güvendim"

"Ben sadece DenizBank ve Şube Müdürü Seçil Erzan'a güvendim." diyen Turan, "Parayı da bizzat bankada şube müdürüne teslim ettim. Bana DenizBank'ın güvencesi olduğunu söyledi. Ben fon, eurobond gibi şeylerden anlamam. İşin içinde güvenilir isimlerin olduğunu söyledi. Ben de güvendim." dedi.

Parayı banka içinde elden teslim ettiğini de belirten Turan, "Kameraları da kapatmış kadın. O nedenle bankanın içinde para verdiğim görüntüler yok." diye konuştu.

"Tek üzüldüğüm şeyse kimsenin arayıp sormaması"

Yine Oda TV'nin haberine göre Arda Turan, yakın çevresine yaşananlardan sonra sitem etti.

Son olarak Turan'ın, "Tek üzüldüğüm şeyse kimsenin arayıp sormaması, geçmiş olsun dememesi. Bu ülkede başarılı olunca insanların sürekli aşağıya çekmeye çalışması çok üzücü." diye yakındığı ifade edildi.

KAYNAK: ODA TV
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 188
  • Eren 4 ay önce Şikayet Et
    Ne enayiler var dunyada yinede gecmis olsun neyseki 5 lik kismi kalmis onuda bi dahaki sefere kaptirirsin uzulme olan olmus ne yapcan
    Cevapla
  • Fener 4 ay önce Şikayet Et
    Arda barcelonada başarılı olmadı, Atleticoda herkes iyi oynuyordu o da katkı sağladı. Basaksehir iyi oynuyordu geldi oyunun içine etti. Takımı bozdu haketmediği paraları cebe doldurdu,Milli Takımında Kimyasını, düzenini, Karekterini, Saygısını bozdu.gs daki ikinci dönemi Malumunuz .İşin Kısası Haketmediği Yüksek Miktarları, attırma peşindeydi bu seferTutmadıMuhtaç birne yüz Euro vermez.
    Cevapla
  • Cemaly. 4 ay önce Şikayet Et
    7.500 tl maaş ile aile geçindiren ANNELER ve BABALAR var ysşadığınız bu memlekette.
    Cevapla
  • Cano 4 ay önce Şikayet Et
    Paraya Para Demeyen insanlar Gözleri Doy maz
    Cevapla
  • Zaza 4 ay önce Şikayet Et
    Kimse demiyor ne yaptı bu kadar para kazanacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle