Fatih Altaylı'nın, Ali Koç iddiasına TFF'den cevap geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), gazeteci Fatih Altaylı'nın Süper Kupa ile ilgili iddiasının asılsız olduğunu açıkladı.

Fatih Altaylı'nın, Ali Koç iddiasına TFF'den cevap geldi!
Fatih Altaylı'nın, Ali Koç iddiasına TFF'den cevap geldi!
GİRİŞ 29.11.2023 12:45 GÜNCELLEME 29.11.2023 12:53
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, gazeteci Fatih Altaylı'nın, "Süper Kupa’nın Suudi Arabistan’da oynanmasını TFF'ye Ali Koç önermiş. Türkiye Futbol Federasyonu'nun önemli sponsorlarından birinin patronu ile karşılaştım. Bunu o anlattı." şeklindeki ifadeleri üzerine bir açıklama yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "29 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan'ın Başkenti Riyad şehrinde bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda TSİ 20.45'te oynanacağını ve yayıncı kuruluşumuz Turkuvaz Medya Grubu TV kanallarından ATV'de canlı olarak yayınlanacağını daha önce duyurduğumuz, organizasyon yetkisi Federasyonumuza ait olan Turkcell Süper Kupa müsabakası ile ilgili bir web sitesinde çıkan "Suudi Arabistan'da final Ali Koç'un fikri mi" başlıklı yazıda maçın Suudi Arabistan'da oynanması fikrinin Sayın Ali Koç'a ait olduğu iddiasının gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

TFF olarak Türk futbolunun ekonomisini güçlendirmek ve kulüplerimize alternatif gelir kaynakları oluşturmak amacıyla çok önemli projeler üzerinde çalıştığımızı daha önce de ifade etmiştik.

Bu vizyonla tekrar altını çizerek hatırlatmak isteriz ki kulüplerimize gelir getirmesi amacıyla Turkcell Süper Kupa'nın yurtdışında oynanması projesi ve yetkisi Türkiye Futbol Federasyonu'na aittir.

Konuyla ilgili olarak Federasyonumuz tarafından yapılan resmi açıklamalar dışında hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini tekrar önemle rica ederiz."
ifadelerine yer verildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • Altan aslan 4 ay önce Şikayet Et
    Dursun Özbek sorar la sponsorluk imzalarken Azerbaycanda oynayalım diyen senin başkanın Dursun Özbek dir yalancı Ali Koç ismini ağzına alma siz çok yanar dönersiniz
    Cevapla
  • Ali Eren 4 ay önce Şikayet Et
    6alatasay kongre üyesi eski yönetici Fatih Altaylı desek daha doğru bir açıklama olur.Sanki tarafsız bir gazeteciymiş gibi adlandırmasak daha doğru olur.
    Cevapla
  • Namyelüs 4 ay önce Şikayet Et
    Bir yerde bozgunçuluk mu yapmak istiyorsunuz?Altaylı'nın kulağına üfleyin yeter.
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Fatih altaylı =uğur Dündar bunlara inanmak çok zor.
    Cevapla
  • adam 4 ay önce Şikayet Et
    Yahu şu adamın lafını kale alıp cevap falan vermeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle