John Obi Mikel'den flaş itiraf! Hazard serveti reddetmiş

Manchester United efsanelerinden Rio Ferdinand'ın sunduğu bir programa katılan eski Trabzonsporlu John Obi Mikel, Chelsea'den takım arkadaşı olan Eden Hazard'ı haftada 1 milyon euro kazanacağı bir teklifi reddettiğini açıkladı.

John Obi Mikel'den flaş itiraf! Hazard serveti reddetmiş
John Obi Mikel'den flaş itiraf! Hazard serveti reddetmiş
GİRİŞ 21.11.2023 23:29 GÜNCELLEME 22.11.2023 00:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıl futbola veda eden ve kariyerinde kısa bir dönem Trabzonspor forması da giyen John Obi Mikel, eski takım arkadaşı Eden Hazard ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. 



1 MİLYON EURO'YU REDDETMİŞ


Manchester United efsanelerinden Rio Ferdinand'ın hazırlayıp sunduğu Vibe With Five programında konuşan Mikel, Hazard'ın Suudi Arabistan'da haftada 1 milyon euro kazanabileceği bir transfer teklifini reddettiğini açıkladı. 

Mikel, Hazard'ın kendisiyle konuştuğu dönemde kendisine teklif geldiğinden bahsettiğini söyleyerek, ''Hazard bana, 'Haftada 1 milyon euro kazanabileceğim Suudi Arabistan'a mı gitmeliyim yani, peki sonra ne olacak? Suudi Arabistan'a gitmek için yaklaşık iki veya üç teklif aldım' dedi.'' şeklinde konuştu. 



''PARAM VAR''


Nijeryalı eski futbolcu sözlerinin devamında, "Mikel çok param var. Hayatımı nasıl yaşadığımı biliyorsun. Çok fazla para harcamıyorum. Yani artık ailemle birlikte yaşayacağım ve çocuğumu büyütecek kadar paraya da sahibim' diye de ekledi." ifadelerini kullandı. 

Real Madrid'de yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle son yıllarda performansı geriye giden kariyerinde piyasa değeri 150 milyon euroya kadar çıkan Hazard, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile futbola veda ettiğini duyurmuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Cafer 11 5 ay önce Şikayet Et
    Dünyada herşey para değil.İhtirasın sınırı yok. Allah insana bir tane ömür veriyor. Parayla ömür de satın alamıyorsun.Allah hepimize hesabını vereceğimiz bir ömür nasip etsin.
    Cevapla