İlhan Palut: Lig maçı temposunda...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, oynadıkları hazırlık maçının ardından, “Zaman zaman lig maçı temposunda geçen bir mücadele vardı” dedi.

İlhan Palut: Lig maçı temposunda...
İlhan Palut: Lig maçı temposunda...
GİRİŞ 19.11.2023 19:34 GÜNCELLEME 19.11.2023 19:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor milli arayı Gürcistan takımlarından Dinamo Batumi ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdi.

Sahasında 3-2’lik skorla galibiyet alan yeşil-mavili ekipte Teknik Direktör İlhan Palut maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Palut, “Milli arayı bir çok takım hazırlık maçıyla değerlendirebiliyor. Biz geçen fırsat bulamamıştık ama böyle bir organizasyon düzenledik. Gerçekten çok güzel bir maç oldu. Zaman zaman lig maçı temposunda geçen bir mücadele vardı. Rakip takım da zaman zaman iyi mücadele göstererek maçı daha zor hale getirdi. Genel manada benim için faydalı bir maç oldu. Belki de bugüne kadar forma şansı bulamamış oyuncuları da bir şekilde maç ortamında görmüş olduk. Milli oyuncularımız da var. Salı gününden itibaren tekrar çalışmalara başlayacağız. Onlar da aramıza yavaş yavaş katılacaklar. Antalyaspor hazırlıklarımız başlamış olacak” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ahmet 5 ay önce Şikayet Et
    Böyle komşu ülke takımlarıyla maç yapın dostluk artsın.
    Cevapla