Hüseyin Eroğlu, 3. Lig takımının teklifini geri çevirdi

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka, Ersin Aka ile yollarının ayrılmasından sonra Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun kapısını çaldı, fakat 51 yaşındaki teknik adamdan olumsuz yanıt aldı.

Hüseyin Eroğlu, 3. Lig takımının teklifini geri çevirdi
Hüseyin Eroğlu, 3. Lig takımının teklifini geri çevirdi
GİRİŞ 14.11.2023 12:14 GÜNCELLEME 14.11.2023 12:14

TFF 3. Lig 2. Grup’ta son 3 haftada 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak zirveden uzaklaşan Karşıyaka, geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Ersin Aka ile yollarını ayırdı.

Aka'nın ardından birçok teknik adamı gündemine alan yeşil-kırmızılıların, ilk olarak Hüseyin Eroğlu ile temas kurduğu öğrenildi. 51 yaşındaki çalıştırıcı ile telefon görüşmesi gerçekleştiren Karşıyakalı yöneticiler, Hüseyin Eroğlu’nun teknik direktörlük teklifini çeşitli sebeplerden dolayı kibar bir şekilde geri çevirdiğini kaydetti. Yeşil-kırmızılıların da alternatif çalıştırıcılara rotayı çevirdiği kaydedildi. Listenin ilk sıralarında ise Cihat Arslan, Erkan Sözeri, Giray Bulak ve Sait Karafırtınalar’ın olduğu öğrenildi.

Öte yandan Başkan Azat Yeşil ve ekibinin hızlı hareket etmek yerine kulüp için en uygun teknik adamı bulmaya çalıştıkları ifade edildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL