Futbolcunun dili boğazına kaçtı! Hakemden hayati müdahale

Kilis'te oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadelesinde röveşataya kalkan futbolcunun dili boğazına kaçtı. Talihsiz futbolcu erken müdahale sonucu hayata tutundu.

Futbolcunun dili boğazına kaçtı! Hakemden hayati müdahale
Futbolcunun dili boğazına kaçtı! Hakemden hayati müdahale
GİRİŞ 12.11.2023 22:44 GÜNCELLEME 12.11.2023 22:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kilis'te oynanan Bölgesel Amatör Lig (BAL) mücadelesinde röveşataya kalkan futbolcunun dili boğazına kaçtı. Talihsiz futbolcu erken müdahale sonucu hayata tutundu.

BAL liginde oynanan Kilisspor-Önderspor maçının 70'inci dakikası kale önünde röveşataya kalkan Kilisspor oyuncusu Muhammet Güner, kafası üzerine düşerek yerde kaldı. Hareketsiz kalan Muhammet Güner'in durumu arkadaşları tarafından fark edildi.

Dilinin boğazına kaçtığı görülen Muhammet Güner'e önce maçın yan hakemi Abdülkerim Dalgaç ilk müdahaleyi yaptı. Genç futbolcu daha sonra sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Kilisspor'un 4-1 kazandığı maç sonrası takım arkadaşlarının Muhammet için gözyaşı döktüğü görüldü.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Yan hakem değil yardımcı hakem ve müdahale eden yardımcı hakemin mesleği 112 acil yardım personelidir keske bu bilgileride yazsaydınız.
    Cevapla
  • Kutahyali 5 ay önce Şikayet Et
    Rovosata kim sen kim yaşadığına dua et
    Cevapla