Resmen açıklandı! 3 büyük kulübün başkanı PFDK'ye sevk edildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Resmen açıklandı! 3 büyük kulübün başkanı PFDK'ye sevk edildi
Resmen açıklandı! 3 büyük kulübün başkanı PFDK'ye sevk edildi
GİRİŞ 08.11.2023 21:49 GÜNCELLEME 08.11.2023 22:39
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 4 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hakem ve diğer müsabaka görevlileri için yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle PFDK'ye sevk edildi. Koç, ayrıca sportmenliğe aykırı hareketleri ve hakareti sebebiyle de disipline gönderildi.

Beşiktaş Kulübü, sosyal medyadaki sportmenliğe aykırı hareketi ile hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de sportmenliğe aykırı hareketi ile hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları sebebiyle disipline gönderildi.

Siyah-beyazlıların teknik sorumlusu Burak Yılmaz, Bitexen Antalyaspor maçı sonrası hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları sebebiyle PFDK'ye gönderilen bir diğer isim oldu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe müsabakası sonrası yaptığı röportajdaki hakareti, sportmenliğe aykırı hareketi ile hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları sebebiyle disipline sevk edildi.

VavaCars Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma ise hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları ile sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle PFDK'ye gönderildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Ali Eren 5 ay önce Şikayet Et
    Mehmet Büyükekşi denen zaat ve ekibi ne zaman istifa edecek.Talimat vere vere futbolu bitirdiler.
    Cevapla
  • memed 5 ay önce Şikayet Et
    Dar ağacını ne zaman, nerde kuracaksınız bilelim de seyretmeye gelelim. Sığır çobanını federasyona başkan yaparsanız olacağı budur. Aptala sen beysin demişler önce anasını babasını kesmiş
    Cevapla
  • Taraftar 5 ay önce Şikayet Et
    Bu federsyonun eniyi yaptıgı hizmet kulüp ve yöneticilere ceza kesmek başka hiç birşeyle ilgilenmemek hakemlerde kendi kafalarına göre maçlar yönetiyor federesyon başkanı bir an önce istifa etmeli
    Cevapla
  • vatandas 5 ay önce Şikayet Et
    bizim sahtekar oğlan nirde göremedim yine ortalığa zehri vermiş şimdi iyi aile çocuk rollerini oynamaya başlar
    Cevapla
  • Cesur 5 ay önce Şikayet Et
    Ya hepsi aynı konuda disipline sevk ediliyor. Nerde Dursun ÖZBEK, daha sezonun ikinci haftasında hakemlerle ilgili konuştu tehditkarca o zaman nerdeydiniz GS Onursal başkanı federasyonun kukla başkanı Mehmet Ekşi Efendi kulupcülük yapacaksanız orası o makam değildir. hepsi hakem yüzünden disipline sevk ediliyor ama bir türlü hakemlere birşey yapılmıyor soru işareti kocaman??????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle