MHK Başkanı duyurdu! Ofsayt için yeni kural geliyor

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, liglerin ikinci yarısıyla birlikte yarı otomatik ofsayt sisteminin devreye gireceğini söyledi.

GİRİŞ 03.11.2023 16:56 GÜNCELLEME 03.11.2023 18:35
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Bolu İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi tarafından sezon açılışı programı düzenlendi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bolu Şubesi tarafından gerçekleştirilen sezon açılış programına TFF MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, ASKF Başkanı Cemalettin Metin, il Protokolü ve farklı klasmanlardan hakemler katıldı.

Programda plaket takdimi yapılarak, hakemlere kokart takıldı. MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu, yanına Bolu'da görev yapan il hakemlerinden Yalın Kılıç'ı çağırarak sezon açılış pastasını kesti. Başkan İbanoğlu, hayırlı bir sezon olmasını diledi.



 "Yarı otomatik ofsayt sistemi devreye girecek"

Programda konuşma yapan Başkan İbanoğlu, "Futbolun ileriye gitmesiyle ilgili ne tür şeyler gerekiyorsa, hepsiyle ilgili hazırlıklar yapılıyor. Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Mehmet Büyükekşi'nin projelere karşı ilgisinin, duyarlılığının ve futbola katkısının bize ne kadar önemli destekler sağladığını ifade etmek istiyorum. Hemen liglerin ikinci yarısıyla birlikte göreceksiniz, yarı otomatik ofsayt sistemi devreye girecek. Çok kolayca ofsaytlarla ilgili tartışmaların önüne geçecek bir gelişme. Bu teknolojiler geldikçe dünyadaki bütün gelişmeler Türkiye'de hiç gecikmeden gerekli refleksler gösterilerek yerine getirilecektir" diye konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Mahluk 5 ay önce Şikayet Et
    Ne değişecek ki yaşanan pozisyonun tekrarı bile gösterilmiyor maç sonrası yorumlarda pozisyon tekrarları bile izlenmiyor neyi anlatıyorsunuz peygamber bile gelse siz onun arkasında hırsızlık yaparsınız
    Cevapla
  • Orta sert 5 ay önce Şikayet Et
    Kıta ötesi papaz ile gs'den izin aldınız mı, sonradan tff ile mhk'yı basarız ayakları olmasın yine.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Aslinda sizlerin gibi sampiyonluk hirsizlardan izin alindimi
    Cevapla
  • Serdar 5 ay önce Şikayet Et
    GS için ofsaytı yasaklayıp, FB nin her pozisyonuna ofsayt kararı verin olsun bitsin.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Sampiyon olamiyacagini sende anlamissin ki, kendini yavas yavas alistiriyorsun
    Cevapla
  • Ali Eren 5 ay önce Şikayet Et
    GFF ona da bir ayar çeker.
    Cevapla
  • sakaryalı 5 ay önce Şikayet Et
    Bu tff ve mhk hiçbir şeyi faydası için kullanmaz menfaatleri için kullanırlar. Bunlar opsayıtımsı faulumsu kuralları getirdiler zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle