Kim Min Jae'ye büyük onur!

Avrupa kariyerine Fenerbahçe'de başlayan ve şimdilerde dünya devi Bayern Münih'te forma giyen Kim Min-Jae, Asya'da yılın en iyi uluslararası futbolcusu seçildi.

GİRİŞ 01.11.2023 09:32 GÜNCELLEME 01.11.2023 09:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bayern Münih forması giyen Kim Min-Jae, Asya'da yılın en iyi uluslararası futbolcusu seçildi.

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Güney Koreli stoper Kim Min-Jae, başarılı performansının karşılığını prestijli ödülle aldı.

Asya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Bayern Münih forması giyen Kim Min-Jae'nin yılın en iyi uluslararası oyuncusu ödülüne layık görüldüğü ifade edildi.



Asya'da yılın en iyisi


Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İtalya'da Napoli ile kazandığı şampiyonluk, Güney Kore Milli Takımı ve Bayern Münih ile gösterdiği etkileyici performans sonrası Kim Min-Jae, Asya'da yılın en iyi uluslararası oyuncusu seçildi."

Kim Min-Jae, Tottenham forması giyen vatandaşı Heung Min-Son ve Brighton'da forma giyen Kaoru Mitoma gibi isimleri geride bırakmayı başardı.

26 yaşındaki yıldız stoper, 2021-22 sezonunda formasını giydiği Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 40 maçta görev alarak 1 gol atmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • BuKaLeMuN 6 ay önce Şikayet Et
    2. Kaleci gibiydi...
    Cevapla
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    iyi her zaman iyi dir
    Cevapla
  • Gazi 6 ay önce Şikayet Et
    Hakem desteğiyle değil oynayarak kendisini ispat eden biri.
    Cevapla