Ballon d'Or ödülü sonrası Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ile dalga geçti!

Cristiano Ronaldo, sekizinci kez Ballon d'Or ödülünü kazanan Lionel Messi hakkındaki eleştiri dolu bir gönderiye yorum yaptı.

GİRİŞ 31.10.2023 16:47 GÜNCELLEME 31.10.2023 16:52
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin sekizinci kez Ballon d'Or ödülünü kazanmasının ardından uzun yıllar rekabet ettiği bir diğer dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'dan çarpıcı bir paylaşım geldi.

Instagram üzerinden Lionel Messi'nin Ballon d'Or ödülünü almasını eleştiren bir paylaşıma Cristiano Ronaldo'nun beğeni ve yorum göndermesi gündem oldu.

Yapılan paylaşımda Messi için şu ifadeler kullanıldı;

"Tahmin edildiği gibi Ballon d'Or'u Messi'ye verdiler. Dünya Kupası öncesi PSG'de emekli gibi görünüyordu. Sonra zaten Inter Miami'ye emekli olmaya gitti.

Dünya Kupası'nı kazandı doğru ama 6 penaltı atarak kazandı. Ayrıca Dünya Kupası tam 10 ay önceydi.

Messi'nin 8 değil, 5 Ballon d'Or'u olması gerekirdi. Iniesta-Xavi'nin, bir sezonda 6 kupa alan Lewandowski'nin ve Haaland'ın hak ettiği ödülleri ona verdiler."

Cristiano Ronaldo ise bu paylaşımı beğendi ve 4 adet "gülücük emojisi" kullanarak yorum yaptı.

İşte o paylaşım ve Ronaldo'nun yorumu:

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 76
  • Muhammed kanbur 5 ay önce Şikayet Et
    Ronaldo ya ballondor verildiğinde.Ronaldo Filistine altın ayakkabı açık arttırmaya satıp Filistine bağışladı.Yani Messi Yahudi destekçisi diye vermiyorlar.Ronaldo ballondor aldığı 5 dönemde gayet iyiydi.Messi de öyle.Messi psg de iyi değildi.Fakat en iyi turnuva dünya kupasında çok iyiydi.Hak etti. Messi yeteneğine göre bence tüm zamanların ballondorlarini hakediyor
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Hatırlarsanız 2012 ballondoru cristiano ronaldo almıştı. O sezon şampiyonlar ligini alan frank riberye vermemişlerdi. Çünkü ronaldo o sezon 65 gol atmıştı. O zaman dünya kupasında fransa arjantin maçı finalinde 3-3 e getiren golleri atan mbappe messiden daha iyiydi neden vermediler
    Cevapla
  • Burhan 5 ay önce Şikayet Et
    Messi gibi bir futbolcu birdaha asla gelmez pire haketi
    Cevapla
  • Muhammed 5 ay önce Şikayet Et
    Ronaldo eleştiride haklı
    Cevapla
  • murat kaplan 5 ay önce Şikayet Et
    RONALDO yahudi olmadığı için ve YARdımsever olduğu için her kulvarda hakkı yenmiştir KRALIN
    Cevapla
  • Osman 5 ay önce Şikayet Et
    Yahudi destekli kim varsa onlara ödül veiyorlar ranoldo daima zalimlere karşı çıkmıştır ödülü ona verseler kıyamet koparirlardi
    Cevapla
  • Szymanski 5 ay önce Şikayet Et
    O zaman tüm ballondorları gidip müslümanlara versinler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle