Ailesi kaçırılmıştı! Babası için haber verene para ödülü

Liverpool forması giyen Luis Diaz'ın anne ve babası, Kolombiya'da kaçırılmıştı. Oyuncunun annesi bulunurken, babası Luis Manuel için hala arama çalışmaları sürüyor. Diaz'ın babasıyla ilgili haber paylaşanlara para ödülü verilecek.

Ailesi kaçırılmıştı! Babası için haber verene para ödülü
Ailesi kaçırılmıştı! Babası için haber verene para ödülü
GİRİŞ 30.10.2023 16:52 GÜNCELLEME 30.10.2023 16:52

Premier Lig takımlarından Liverpool'da oynayan Luis Diaz'ın anne ve babası, Kolombiya'da kaçırılmıştı.

Başlatılan arama çalışmalarının ardından annesi Cilenis Marulanda, Barrancas bölgesinde hafta sonu bulunurken, babası Luis Manuel için çalışmalar devam ediyor.

KOLOMBİYA DEVLET BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Kolombiya basınında yer alan haberlere göre, konu hakkında açıklamalarda bulunan Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro, Diaz'ın babasının bulunması için "emniyet yetkililerinin çalışmalarını tüm gücüyle sürdürdüğünü" vurguladı.

40 BİN STERLİN PARA ÖDÜLÜ

Kolombiya'nın kuzeyinde Luis Diaz'ın babasını bulmak için devam eden operasyona, yüzün üzerinde emniyet yetkilisinin katıldığı ve bu konuda bilgi paylaşanlara 40 bin sterlin para ödülü verileceği ifade edildi.

Luis Diaz, yaşananlar nedeniyle Liverpool'un ağırladığı Nottingham Forest'ı 3-0 yendiği dün oynanan lig maçında, kadroda yer almamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.