Adı skandala karışmıştı! FIFA cezasını açıkladı

FIFA, İspanya Futbol Federasyonu eski başkanı Luis Rubiales'i 3 yıl futbol faaliyetlerinden men ettiğini duyurdu.

Adı skandala karışmıştı! FIFA cezasını açıkladı
Adı skandala karışmıştı! FIFA cezasını açıkladı
GİRİŞ 30.10.2023 14:39 GÜNCELLEME 30.10.2023 14:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

FIFA Disiplin Kurulu, FIFA Kadınlar Dünya Kupası final maçı sonrasında İspanya Kadın Milli Futbol Takımı oyuncusu Jenni Hermoso'yu zorla öpen İspanya Futbol Federasyonu (RFEF) Başkanı Luis Rubiales'in cezasını açıkladı.

ÜÇ YIL MEN EDİLDİ

FIFA, İspanyol Futbol Federasyonu eski başkanı Luis Rubiales'e FIFA Disiplin Yönetmeliği'nin 13. maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle üç yıl süreyle ulusal ve uluslararası tüm futbol aktivitilerinden men cezası verildiğini duyurdu.

Bilindiği üzere yaşanan bu olaylar sonrası İspanya Futbol Federasyonu (RFEF) Başkanı Luis Rubiales görevinden istifa etmişti.

 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • okan 6 ay önce Şikayet Et
    bir gün gelecek bu olay da normal karşılanacak ve ceza almayacak. yani neymiş herkesin terbiye sınırı var. bizi yobazlıkla suçlayanlar, akıllarındaki terbiye sınırındakilere cezayı onaylar terbiye sınırının dışındakiler normal gelir. bunun yobazlıkla degil insanların yonlendirmeleri ile alakalı bir durum. biz İslamın yonlendirmesine tabiiyiz. değişmeyen gerçek odur.
    Cevapla