Kansere yakalanmıştı! Christoph Daum'dan ilginç itiraf

Eski teknik direktör Christoph Daum, kanser tedavisi süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Alman çalıştırıcı hastalandıktan sonra dahi teknik direktörlük teklifleri aldığını belirtti.

Kansere yakalanmıştı! Christoph Daum'dan ilginç itiraf
Kansere yakalanmıştı! Christoph Daum'dan ilginç itiraf
GİRİŞ 15.10.2023 19:27 GÜNCELLEME 15.10.2023 19:27

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da çalıştıran eski teknik direktör Christoph Daum, kanser tedavisi süreci hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"Şimdiye kadar her şey yolunda gidiyor"

Sağlık durumu hakkında konuşan Daum, "Şimdiye kadar her şey yolunda gidiyor. Tedavilerin olumlu etkisi var, kanser hücreleri hafifçe kayboluyor. Ayrıca meditasyon ve nefes egzersizleri gibi destekleyici önlemler de kullanıyoruz. Ne yazık ki kanser çok sinsi bir hastalık ve aniden vücudun başka bir yerine metastaz yapabiliyor. Bu durum sizi mahvedebilir" dedi.

"Hastalandıktan sonra dahi teklifler aldım"

Hastayken antrenörlük teklifi aldığını dile getiren eski teknik adam, "Hastalandıktan sonra dahi teklifler aldım. Brugge'den sportif direktörlük, Balkan ülkelerinden birinden ise antrenörlük teklifi aldım. Kemoterapi nedeniyle yüzde 100 müsait olamıyorum. Çalıştığım yerde adımı tam anlamıyla hissetirmek isterim" şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABERLER.COM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.