Jorge Jesus'tan İsmail Yüksek için övgü dolu sözler

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus, eski öğrencisi İsmail Yüksek'ten övgüyle söz etti. Jesus, milli oyuncu için "Onun adına çok mutluyum, Hırslı ve çok mücadeleci. Asla pes etmiyor." dedi.

GİRİŞ 15.10.2023 11:25 GÜNCELLEME 15.10.2023 11:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü olan şimdilerde ise Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal'i çalıştıran Jorge Jesus, İsmail Yüksek'ten övgüyle bahsetti. 

Deneyimli teknik adam, Sabah gazetesine eski öğrencisi İsmail Yüksek'le ilgili açıklamalarda bulundu.

"Çok iyi yerlere geleceğine eminim"

İsmail Yüksek için övgü dolu ifadeler kullanan Jesus, "Onun adına çok mutluyum. Hayallerinin gerçekleşmesi için çok çalıştı. Her zaman öğrenmek isteyen bir yapısı var. Hırslı ve çok mücadeleci. Asla pes etmiyor. Aynı şekilde devam ettiği müddetçe çok iyi yerlere geleceğine eminim." dedi.



Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde tarihe geçti

A Milli Takım'ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan'la deplasmanda oynadığı maçta İsmail Yüksek iki alanda rekor kırdı.

Hırvatistan maçını 8 top kapmayla tamamlayan İsmail Yüksek, elemelerde bu sayıya ulaşan ilk futbolcu oldu.

İsmail Yüksek ayrıca, EURO 2024 Elemeleri'nde bir maçta 15+ ikili mücadele, 10+ sahipsiz top kazanan ilk oyuncu unvanını da elde etti.

Tek başına Hırvatistan Milli Takımı'nın tamamından (7) daha fazla top kapan İsmail Yüksek (8), Modric-Brozovic-Kovacic üçlüsünün tamamından (13) da daha fazla ikili mücadele kazanmıştı. (16).

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Eyüp 6 ay önce Şikayet Et
    Maaşallahu Barakallahu
    Cevapla
  • MURAT 6 ay önce Şikayet Et
    Gecen yil Gs iyi oldugu icin degil,sen Dunyanin en kotu T.D oldugun icin sampiyon oldu
    Cevapla
  • hasan 6 ay önce Şikayet Et
    Bitirmek için o kadar uğraştım ama maalesef bir yere kadarmış desene mr jesus
    Cevapla
  • Fettah Adıgüzel 6 ay önce Şikayet Et
    Buldozer gibi MaşaALLAH
    Cevapla
  • FBli 6 ay önce Şikayet Et
    Delikanlı çocuk. Cidden çok iyi oynadı. Maçı izleyen herkes bunu söylüyor. Umarım kaderi değişir ve çok daha büyük bir takıma gider, paraya para demez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle