Emre Belözoğlu'na "hazırlık maçı" tepkisi

Gençlerbirliği'nde yeniden başkanlığa seçilen Niyazi Akdaş, Ankaragücü ile yapacakları hazırlık maçının sarı lacivertli takımın hocası Emre Belözoğlu'nun istememesi nedeniyle oynanamadıklarını dile getirdi.

Emre Belözoğlu'na "hazırlık maçı" tepkisi
Emre Belözoğlu'na "hazırlık maçı" tepkisi
GİRİŞ 14.10.2023 21:12 GÜNCELLEME 14.10.2023 21:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gençlerbirliği Olağanüstü Genel Kurulunda başkanlığa yeniden Niyazi Akdaş seçildi.

Türkiye Karayolları Genel Müdürlüğündeki Halil Rıfat Paşa Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurula, mevcut başkan Akdaş tek aday olarak girdi.

Kullanılan 178 oyun 167'sini alan Akdaş, tekrar başkanlığa getirildi. 11 oy ise geçersiz sayıldı.

Akdaş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor:

Arif Ölmez, Ayhan Güney, Gaye Derekaya, Gün Emre İçer, İbrahim Ethem Koşar, İsmet Beltan, Kubilay Güvenç, Mehmet Soylu, Muhammed Fatih Gök, Oktay Yüksel, Osman Coşkun, Özgür Durşen, Seçkin Altınel, Servet Ülger, Sezgin Özkan, Sinan Aydın, Şanser Kadooğlu, Tolga Arslan.

Akdaş: "Play-off'u garanti görüyorum"

Yeniden başkanlığa seçilen Niyazi Akdaş, yaptığı konuşmasında, genel kurula katılan delegelere destekleri için teşekkür ederek, "Ama bugün üzüldüğümü söylemezsem yapamayacağım. Koca çınarın genel kurulu. 100 yıllık kulübün anayasası olan tüzüğünü 200 kişiyle oyluyoruz. Çok acı." dedi.

"Ankaragücü ile pazar günü maç oynayacaktık"

Kulübün delege sayısı hakkında bilgi veren Akdaş, "Bizim 2 bin delegemiz vardı, aidatlar ödenmediği için bir kısmını ayırdık. Şu an 1300 delegemiz var, 200 kişi katılıyor. Pazar günü olsaydı 300 kişi olurdu. Ankaragücü ile pazar günü maç oynayacaktık, genel kurulu onun için cumartesiye aldık. Ankaragücü'nün teknik direktörü bir alt ligden takımla hazırlık maçı yapmam deyince pazar günkü maç iptal edildi." diye konuştu.

"Bu kulübün kurtuluşu şirketleşmedir"

"2-3 ayda bir seçim yaptığımız için özür diliyorum." diyen Akdaş, şunları kaydetti:

"Yönetime aldığımız arkadaşlarımız, gerekli katkıları vermedi. Dolayısıyla bu kulüp bir kişinin omzunda anca bu kadar gidiyor. Maddi katkılar lazım. Yeni yönetimdeki arkadaşlara şimdiden verecekleri katkılar için teşekkür ediyorum. Bu kulübü play-off'a, hatta ilk 2'ye sokmaya çalışacağımıza emin olabilirsiniz. Play-off'u şahsen garanti görüyorum. Devre arasında belki 2-3 takviye yaparız. Onlarla birlikte hedefimize ulaşacağımıza eminim. Şanlı Gençlerbirliği'ni layık olduğu yere getirmek için arkadaşlarla var gücümüzle çalışacağız. Bu son seçimli genel kurulumuz, inşallah bir daha 3 ayda bir seçim için gelmeyeceğiz. Yalnız aralıkta şirketleşmeyle ilgili genel kurul yapmamız lazım. Bu kulübün kurtuluşu şirketleşmedir. Böyle olursa 1-2 tane daha Niyazi bulmak mümkün değil. O zaman da bu kulüp BAL'a gider."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Cem Beyazkartal 6 ay önce Şikayet Et
    Emre belezoğlu = ?
    Cevapla
  • fetö savar 6 ay önce Şikayet Et
    tipik emre vukuatları, zihnindeki kaosları şimdi anadoluya taşımıy oldu
    Cevapla
  • SADİ 6 ay önce Şikayet Et
    Emre doğru söylemiş.Ankaragücü Gençlerbirliği'ni rahat yenecek bu da takımda rehavete yol açacak. Süper lig'den bir takım yenecek ki kıymeti olsun
    Cevapla
  • Biri 6 ay önce Şikayet Et
    Başkanım yürek her vücutta bulunmaz. Korkudur bunun diğer adı. Alt ligden bir takıma yenilmek emrenin gidişini 2 hafta hızlandırır. Meseleyi şimdi anladın mı?
    Cevapla
  • O k u r 6 ay önce Şikayet Et
    Ne maçı la. Ligler iptal edilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle