İngilizler en iyi 60 genci listeledi! 2'si Sivasspor'dan 3 Türk bulunuyor

Dünya futbolunun 2006 doğumlu en iyi 60 genç futbolcusu listelendi. Listeye ikisi Sivasspor'dan olmak üzere üç Türk futbolcu girdi.

İngilizler en iyi 60 genci listeledi! 2'si Sivasspor'dan 3 Türk bulunuyor
İngilizler en iyi 60 genci listeledi! 2'si Sivasspor'dan 3 Türk bulunuyor
GİRİŞ 11.10.2023 19:09 GÜNCELLEME 11.10.2023 19:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya futbolunun 2006 doğumlu en iyi 60 genç futbolcusu listelendi. The Guardian'ın listesinde Emre Gökay, Yunus Emre Konak ve Yasin Özcan da yer aldı.

EMRE GÖKAY

Ünlü gazete, Sivasspor'da forma giyen kanat oyuncusu Emre Gökaydan övgüyle bahsetti. Genç futbolcunun top sürme yeteneğinin etkileyici, sol ayağının ise son derece becerikli olduğu belirtildi.

Emre Gökay'ın her iki kanatta da oynayabildiğini ancak Servet Çetin'in öğrencisini ağırlıklı olarak sağ kanatta oynattığı kaydedildi.



YUNUS EMRE KONAK

Guardian, genç ön libero Yunus Emre Konak'tan "Sivasspor kendine özel bir süper kahraman bulmuş olabilir" sözleriyle bahsetti.

Yunus Emre Konak'ın çalışkanlığına ve fiziksel kuvvetine vurgu yapılırken, oyuncunun hızlı yükselişine rağmen alçakgönüllü kaldığından övgüyle söz edildi.



YASİN ÖZCAN

The Guardian, genç stoper Yasin Özcan'ın kariyerine sol kanatta başladığı ancak oyuncunun boyu ve temposu nedeniyle stopere evrildiğini kaydetti.

Yasin Özcan'ın ise en iyi pozisyonunun sol bek olduğuna inandığı detayı metinde yer aldı.

Genç savunmacının Sergio Ramos'u idol olarak gördüğü belirtilirken, sol bek eksikliği göz önünde bulundurulduğunda oyuncunun hızlı bir şekilde A takıma yükselebileceği kaydedildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ziya 6 ay önce Şikayet Et
    Emre Gökayi onbirde görmek istiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bunlardan hoca olursa Sivas küme düşer
    Cevapla
  • selcuk 6 ay önce Şikayet Et
    emre gökay. riza calimbayin yasli oyuncu oynatma hastaligi yuzunden cok az forma buldu.. bu senede servet oynatmiyor.. baskanin mudahale etmesi lazim. ilk 11 olmasada son 30 dakka bu oyuncular degerlendirilmeli.
    Cevapla