Cristiano Ronaldo ile Juventus anlaşamadı!

Cristiano Ronaldo, Juventus'un kendisine yapması gereken 19.9 milyon Euro'luk ödeme için İtalyan kulübü ile anlaşmaya varamadı.

Cristiano Ronaldo ile Juventus anlaşamadı!
Cristiano Ronaldo ile Juventus anlaşamadı!
GİRİŞ 05.10.2023 19:09 GÜNCELLEME 05.10.2023 19:09

Al Nassr'da forma giyen Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, eski kulübü Juventus'un kendisine yapması gereken ödeme konusunda İtalyan ekibi ile anlaşmaya varamadı.

"19.9 MİLYON EURO ALACAĞI VAR"

Juventus Kulübü, pandemi döneminde Cristiano Ronaldo ve diğer oyuncular ile maaş ödemelerinin ertelenmesi hakkında bir anlaşma yapmıştı ve Ronaldo'nun kulüpten 19.9 milyon euro alacağı vardı.

İKİ TARAF ANLAŞAMADI

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; İtalya Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, 4 Ekim Çarşamba günü konu hakkında bir toplantı gerçekleştirdi ancak Ronaldo ve Juventus tarafları bu toplantıda herhangi bir anlaşmaya varamadı.

"JUVENTUS ÇOK RAHAT"

Haberde dava ile ilgili nihai kararın 30 gün içinde verileceği ifade edilirken Juventus cephesinin Ronaldo ile herhangi bir ek anlaşma imzalanmadığı gerekçesiyle oyuncunun ek ödeme talep etme hakkı olmadığını iddia ettiği yazıldı.

Ayrıca haberde, benzer bir anlaşma imzalayan diğer tüm oyuncuların ödemelerini aldığı belirtildi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.