Ronaldo'lu Al Nassr, İstiklal Dushanbe'yi mağlup etti

Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 2'nci haftasında Al Nassr, Tacikistan'ın İstiklal Dushanbe takımını 3-1 mağlup etti.

Ronaldo'lu Al Nassr, İstiklal Dushanbe'yi mağlup etti
Ronaldo'lu Al Nassr, İstiklal Dushanbe'yi mağlup etti
GİRİŞ 03.10.2023 04:02 GÜNCELLEME 03.10.2023 04:02

Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi'nin E grubu maçları kapsamında, Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımı, Tacikistan'ın İstiklal Dushanbe takımı ile başkent Riyad'taki Alawwal Park Stadyumu'nda karşılaştı. 

Al Nassr, Asya Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun 2'nci haftasında İstiklal Dushanbe ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka ev sahibi ekibin 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi.

İstiklal Dushanbe'nin tek golünü 44'üncü dakikada Sebai attı. Al Nassr'da fileleri 66'ncı dakikada Cristiano Ronaldo ile 72 ve 77'nci dakikalarda Anderson Talisca havalandırdı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.