Waalwijk-Ajax maçında korkutan anlar! Kaleci hastaneye kaldırıldı

Hollanda Ligi Eredivisie’deki Waalwijk-Ajax maçı ev sahibinin kalecisi Etienne Vaessen’in yaşadığı sakatlık nedeniyle tatil edildi. Çarpışma sonrası yerde hareketsiz kalan Vaessen, hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 01.10.2023 10:31 GÜNCELLEME 01.10.2023 11:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hollanda Ligi’nin 7’nci haftasında Waalwijk ile Ajax, Mandemakers Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma konuk ekibin 3-2’lik üstünlüğüyle devam ederken 84. dakikada talihsiz bir an yaşandı.

Bu dakikada Ajaxlı Brian Brobbey, ceza alanı içinde topla buluştu. Topu ayağından fazla açan Brobbey, Waalwijk kalecisi Etienne Vaessen ile çarpıştı. Daha sonra Vaessen’in üzerinden atlamaya çalışan Brobbey, kramponuyla kalecinin kafasına bastı.

Hareketsiz kalan Etienne Vaessen'e ilk müdahaleyi sağlık ekipleri saha içerisinde yaparken, oyuncu daha sonra hastaneye kaldırıldı.

İki takım oyuncuların endişeli bakışları arasında oyuncu hastaneye götürülürken hakem Pol van Boekel maçı tatil etti.



SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ


Karşılaşmanın ardından 28 yaşındaki kaleci ile ilgili sevindirici haber geldi. Hollanda basınında yer alan bilgilere göre hastanede tedavi altında olan Vaessen'in bilincinin açık olduğu kaydedildi.

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu Ajax'ın sahasında oynadığı Feyenoord maçı 3-0 gerideyken 55'inci dakikada taraftar olayları sebebiyle ertelenmiş, karşılaşma 3 gün sonra kaldığı yerden devam etmişti. Müsabakayı Feyenoord 4-0 kazanmıştı.




 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ajax hiç sevmem yahudilerin kurduğu bir takım taraftarıda çirkefin önde gideni
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Kim neden korksun,ne olduki
    Cevapla