PSG, Ankara ve Sivas'ta akademi açtı

Paris Saint-Germain (PSG) Kulübü, Ankara ve Sivas’taki futbol akademilerinin resmi açılışını gerçekleştirdi.

PSG, Ankara ve Sivas'ta akademi açtı
PSG, Ankara ve Sivas'ta akademi açtı
GİRİŞ 21.09.2023 16:34 GÜNCELLEME 21.09.2023 16:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

PSG Akademi Türkiye'nin Ankara ve Sivas'taki yeni akademilerinin açılışı, kulübün antrenörlerinden Benjamin Scott Houri'nin de katılımıyla yapıldı.

İki lokasyonda daha hayata geçirilmesi planlanan Ankara'daki akademilerde toplamda 750, Sivas'taki akademide ise 500'e yakın sporcunun eğitim alması bekleniyor.

Ankara ve Sivas'ın yanı sıra İstanbul, Antalya, Bursa, İzmir, Erzurum, Sivas, Diyarbakır, Samsun ve Trabzon'da faaliyet gösteren PSG akademilerinde 3-19 yaşlarında 2 bin 500'den fazla sporcu eğitim görüyor.

Futbola yeni başlayanlar için geliştirilmiş bir yıldız adayları programı olan PSG Akademi Türkiye, Fransız ve Türk antrenörler yönetiminde yılın 11 ayı oyuncuların doğal gelişimini artırmak ve genç futbolcu adaylarının hayallerini gerçekleştirmek için futbolun temellerini eğlenceli ve kişisel programlarla sunuyor. PSG Kulübünün uzmanları tarafından hazırlanarak tüm yaş gruplarında küresel ölçekte aynı anda uygulanan söz konusu programlar, sporcuların uzun vadede teknik, taktik, fiziksel, mental ve bilişsel düşünme yetisini geliştirmeye odaklı gerçekleştiriliyor.

Bu arada yetenekli sporcular, PSG tarafından her yıl düzenlenen özel bir turnuvaya katılma şansı da buluyor.

 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Anadoluspor 7 ay önce Şikayet Et
    Yüksek gelirli ailelere kısıtlama getirilip dar gelirli ailelere daha fazla imkan sunulmalı, öncelik verilmeli. Yoksa bu iş de en az iki sene içinde rant ve torpil işine döner, adam kapıları kapatır çeker gider.
    Cevapla