Fatih Tekke: Daha iyi olmamız gerekiyordu

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "Bundan daha iyi oynayabileceğimizi biliyorum. Fiziksel olarak daha iyi olmamız gerekiyordu. Bugün bu olmadı. Büyük ihtimal düşüncem 1 aydır maç oynamamız" dedi.

Fatih Tekke: Daha iyi olmamız gerekiyordu
Fatih Tekke: Daha iyi olmamız gerekiyordu
GİRİŞ 17.09.2023 20:21 GÜNCELLEME 17.09.2023 20:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında İstanbulspor, evinde karşılaştığı ile RAMS Başakşehir’e 2-0 mağlup oldu.

Mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, "1 aydır maç oynamayan İstanbulspor var, dezavantajı olabilir. Bugün de bence dezavantajı gördük. Çünkü oyuncu performanslarının yukarıda olmadığı bir oyundu. Özellikle ilk yarının ikinci bölümü gayet iyi şeyler yaptık. Önümüze de ciddi fırsatlar geldi. Rakibimiz de ciddi fırsatlar buldu. İkinci yarının başlangıcında basit bir gol yedik. Rakibin oyuncu performanslarının bizimkinin üzerine çıkması sonrasında oyunu riske edip bambaşka bir şekle bürünmemiz, bu arada skor çok daha farklı olabilirdi Başakşehir lehine. Onları tebrik ediyorum. Onlar için iyi bir oyun oldu. Bizim için oyunumuzda herhangi bir problem yok. Performanslarda düşüşler oldu. Bazı oyuncular inişli, çıkışlı olsa da birkaç oyuncum için olumlu düşünebilirim ama İstanbulspor olarak bundan daha iyi oynayabileceğimizi biliyorum. Fiziksel olarak daha iyi olmamız gerekiyordu. Bugün bu olmadı. Büyük ihtimal düşüncem 1 aydır maç oynamamız. Cuma günü maçımız var. Zor bir maç. Onlar da puan alamayan bir takım. Orada da kolay olmayacak. Biz her maçımızı zor oynuyoruz. Dinleneceğiz sonrasında maçımıza hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • VESVESE 7 ay önce Şikayet Et
    Fatih hoca geçen sene iyi iş çıkarmıştı Bu sene de inşallah başarılı olur
    Cevapla
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    Başarılı olmasa da olur. İstanbulspor alt lige düşer.
    Cevapla