Neymar, Suudi Arabistan Ligi'nin Fransa'dan daha iyi olabileceğini düşünüyor

Transfer döneminde 90 milyon euro bonservis karşılığında PSG'den Al Hilal'e transfer olan Neymar, Suudi Arabistan Ligi'nin Fransa Ligi'nden daha kaliteli olabileceğini iddia etti.

GİRİŞ 08.09.2023 11:28 GÜNCELLEME 08.09.2023 11:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Transfer döneminde 90 milyon euro bonservis karşılığında PSG'den Al Hilal'e transfer olan Neymar, çok konuşulacak sözlere imza attı.

"FRANSA LİGİ EN ÇOK ACI ÇEKTİĞİM YER"

Ülkesi Brezilya'nın Bolivya ile oynayacağı maç öncesi konuşan ve Suudi Arabistan Ligi'nin Fransa Ligi'nden daha kaliteli olabileceğini iddia eden Neymar, "Futbol topu her yerde yuvarlak, Suudi Arabistan Ligi'ni oluşturan yıldızlar göz önüne alındığında Ligue 1'den daha iyi olması mümkün. İlk gittiğimde Fransa Ligi'nin de kolay olduğunu söylemişlerdi ama en çok acı çektiğim yer orası oldu" diye konuştu.

"SEÇİMİMDEN MEMNUNUM"

Suudi Arabistan'a uyum sağlamakta zorluk çekeceğini düşünmediğini belirten Neymar, "Arapça bilmiyorum ama Fransa'da geçirdiğim 5-6 yıldan sonra Fransızca da öğrenememiştim, şimdi de aynı şekilde olur muhtemelen. Ben yeni bir kültür keşfettiğim için mutluyum. Çok iyi şekilde karşılandım ve ben seçimimden memnunum" sözlerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • MkaraSS 7 ay önce Şikayet Et
    5-6 yılda bir dil nasıl öğrenilmez la
    Cevapla
  • Fellini 7 ay önce Şikayet Et
    Avrupanın herşeyi kötü içimizdeki batı özentilerine kapak olsun güneş bile batıda ölüyor
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    gerizekalı
    Cevapla
  • kalbi hüşyar 7 ay önce Şikayet Et
    Aferin lan sen de adam çıktın messiye göre. Ronaldo 1 sen 2 ikiniz de hidayeti bulasınız
    Cevapla
  • Laz53 7 ay önce Şikayet Et
    Petrol dolar kuyuları var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle