Acun Ilıcalı'dan, Vitor Pereira'ya flaş sözler!

İngilitere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Mesut Özil ve Vitor Pereira'nın Fenerbahçe dönemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı'dan, Vitor Pereira'ya flaş sözler!
Acun Ilıcalı'dan, Vitor Pereira'ya flaş sözler!
GİRİŞ 02.09.2023 20:21 GÜNCELLEME 02.09.2023 20:27
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Mesut Özil ve Vitor Pereira'nın Fenerbahçe dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı, Haber Global'e yaptığı açıklamalarda Portekizli teknik adam Vitor Pereira hakkında flaş ifadeler kullandı. 



"Pereira yıldız düşmanı bir adam"

Vitor Pereira'nın kompleksli bir çalıştırıcı olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, ''Tamamen kompleksli bir teknik direktörün, bir futbolcuya infazıdır Mesut Özil olayı. Pereira Fenerbahçe’den gönderildiğinde, bu hoca mı hoca değil demişimdir. O kadar o dönemde inancımı kaybetmişimdir. Aynı adam tekrar geldi maalesef. Kompleksli, gençleri çıkarıyorum havası yaratmaya çalışan, kendisini ön plana çıkaran, yıldızları değil gençleri çıkartıyorum demeye çalışan, yıldız düşmanı bir adam. Bundan sonraki kariyerinde de çok zorluklar yaşayacak. Bu tarz karakter problemi olan hocaların dünya futbolunda bir yere geldiğini görmedim." dedi.

"Pereira, Mesut Özil'in sinir sistemini bozdu"

Yıldız futbolcuların alındığı takdirde oynamasından yana olduğunu belirten Ilıcalı, şu cümleler ile sözlerine son verdi:

"Dünyada bir kural vardır, yıldız futbolcu alıyorsan ya oynatırsın ya almazsın. Alex’i yedek bırakmaya kalktık, ertesi gün Türkiye’yi terk etti. Bazı oyuncular yedek kalmaz. Ronaldo’yu yedek bırakabildiler mi, dünya karıştı. Mesut Özil kariyer olarak dünyadaki aktif oyuncular içerisinde belki ilk 10’a girer. Ne oldu, bu adamı biz 5 dakika, 10 dakika oynattık, ertesi gün oynatmadık. Bütün sinir sistemini bozdu. Bence tamamen bir teknik direktörün bir oyuncuya vereceği bütün zararı verdi.''

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Sakaryalı Tatanga. 7 ay önce Şikayet Et
    Aykut kocaman ile Vitor Perreira Aynı ikiz kardeş gibiler sanki, Her İkiside Artist EGOCULAR...
    Cevapla
  • Fettah Adıgüzel 7 ay önce Şikayet Et
    Almanya Milli takımıyla Şampiyonluklar yaşayan, Real Madrid’te Arsenal’de oynamış adamı oynatmayıp üzerinden prim yapmaya çalıştı pabucumun teknik direktörü Pereira
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Acun fb nin yónetimindemi
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    mesut iyi futbolcu değil diyorsan kusura bakma kardeşim sen futbol dan anlamıyorsun demek ki her futbolcu gittiği takım da başarılı olacak diye bir kanun yok bazen dikiş tutmaya bilir mesut gibi
    Cevapla
  • metin 7 ay önce Şikayet Et
    van persie Perreiranın Hakkından Geliyordu,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle