Takipçisi küçümsedi! Arda Turan verdiği yanıtla gündem oldu

Trendyol 1. Lig'de Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor, lige iyi gibi bir başlangıç yaptı. Arda Turan, başarısı ile dikkat çekerken sosyal medyada kendisini küçümseyen bir kullanıcıya verdiği yanıtla da gündem oldu.

GİRİŞ 27.08.2023 10:44 GÜNCELLEME 27.08.2023 10:44
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında Eren Şafak'ın ekibi Tuzlaspor ile Arda Turan'ın öğrencileri Eyüpspor, kozlarını paylaştı. Farklı biten maçta Arda Turan'ın takımı rakibini 5-0'lık skorla mağlup etti.

Alınan bu sonucun ardından ligdeki 3. maçından da galibiyetle ayrılan Eyüpspor puanını 9'a yükseltirken, Tuzlaspor kötü gidişatı sürdürdü ve henüz puanla tanışamamış oldu. Eyüpspor bu süreçte rakip filelere 8 gol atarken, kalesinde ise hiç gol görmedi.

ARDA TURAN'DAN TAKİPÇİSİNE CEVAP

Arda Turan ve takımının bu başarısına takipçilerinden biri, "Arda'nın bu takımdan Atletico Madrid'e yükseleceğini düşünen var mı gerçekten?" yorumunu yaptı.

Arda Turan ise bu yorum karşısında "Manisa'dan da Barcelona'ya gideceğimi düşünen yoktu alışığım ben" şeklinde yanıt verdi. Bu cevap sosyal medyada kısa sürede gündem oluşturdu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • gercekci 8 ay önce Şikayet Et
    Herkes atar kardesim emin ol, sorun eger bu ülkede meshur san her naneyi yersin ve böyle bir sey olmamis gibi gezersin. Almanyada kim olursan ol suc suctur herkese esit. Mehmet efendi yapti iceri Arda efendi yapti bir sorun yok. Böyle adaletsizlik olursa hic sasirmayin. Hatirlayanlar bilir, cocuk ekmek caldi ac diye ne oldu? Arastirin.
    Cevapla
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    Arkadaslar, teknik direktör linsansi almak icin hic bir sekilde siciliniz olmamali, hele atesli silahla hastanede ates etmek, böyle birinin futbolda top toplayicisi olmasi bile sakincali. Avrupada buna asla müsade etmezler cünkü kötü örnek oluyor. Bizde nasil teknik direktör oluyor ?? Sonra acim ac, ekonomi kötü diye aglarsiniz, cünkü yaptiklariniz dogru degil.
    Cevapla
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    Efe efendi ac bir bak istersen, Pro Lisansi almak icin ne gerekli. En önemli madde, hic bir sekilde siciliniz olmamali. Senin basit bir sicilin var diyelim, teknik direktör olmak istiyorsun ama müsade etmiyorlar, Arda Bey ama Antrenör olabiliyor, sence bu adaletsizlik degil mi ? Sizin adalet anlayisiniz sakincali, hayran oldugunuz kisinin her türlü günahina göz yumuyorsunuz, nu anormal
    Cevapla
  • Efe 8 ay önce Şikayet Et
    Ulan su hasetiniz fesatiniz bir bitmedi be bi der su hic avrupali degilken avrupa hayranliginiz gulemisin aglarmisin senin gibi sefillere.
    Cevapla
  • Batur Beşparmak 8 ay önce Şikayet Et
    Sporcu Ahlakıyla edebiyle aile hayatıyla topluma örnek olmalı "Ruhsatsız silah bulundurmak" ve "Kasten yaralama" suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası alan adamı ödül verir antrenör yapmak gençlere ve topluma hiçte olumlu mesaj vermiyor.( Girin araştırın ne yapmış ne olmuş)
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Msnisan barcaya gitmedin lakin barcaya gittin ne yaptin hic bisey tutunamadin tqkima katkin olmadi o yuzdende barca holarini ayirdi turkiye sinirlarinda basarili bir futbolcusun avrupa sinirlarinda isminiz okunmaz
    Cevapla
  • Ülker 8 ay önce Şikayet Et
    Kıskanmayın kardeşim. Başarı alkışlanır,
    Cevapla
  • Ali candan 8 ay önce Şikayet Et
    Arda turan an itibarı ile turkiyenin yetiştirdigi en iyi futbolcudur gerisi hikaye fenerliler lutfen sakin olun sakin kıskanmayalım emre belezoğluda gs den gitme sakin lutfen
    Cevapla
  • Özer saraç 8 ay önce Şikayet Et
    Biz sakiniz. sen iyimisin
    Cevapla
  • arda gler 10 8 ay önce Şikayet Et
    arda gülerin yarisi etmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle