Mancini, dudak uçuklatan teklifi kabul etti

İtalya Milli Takımı'ndaki görevinden sürpriz bir şekilde istifa eden Roberto Mancini'nin yeni durağı Suudi Arabistan oluyor.

Mancini, dudak uçuklatan teklifi kabul etti
Mancini, dudak uçuklatan teklifi kabul etti
GİRİŞ 24.08.2023 19:50 GÜNCELLEME 24.08.2023 19:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yaz transfer dönemine damga vuran ve yüksek bütçeli yıldızlarla dünyada adından söz ettiren Suudi Arabistan futbolu, bu kez de milli takım teknik direktörlüğü için gündeme geldi.

3 YIL İÇİN 90 MİLYON EURO

Sky Sports'un haberine göre;
İtalyan teknik adam Roberto Mancini'ye Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına geçmesi için yıllık 30 milyon Euro teklif edildi. 3 yıllık anlaşma önerilen Mancini'nin teklife sıcak baktığı ve tarafların resmi imzaları atmaya çok yaklaştığı belirtildi. 

Mancini'nin 31 Ağustos'ta başlayacak olan Asya Kupası'nda takımın başında olması beklenirken, 2018 ve 2022 Dünya Kupası'na katılmayı başaran Suudi Arabistan Milli Takımı'nın, Mancini ile birlikte 2026 Dünya Kupası'nda da boy göstermek istediği ifade edildi.

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Roberto Mancini, teknik adamlık kariyeri boyunca Fiorentina, Lazio, Milan, Manchester City, Inter ve Zenit Saint Petersburg gibi takımları çalıştırdı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Kayseri 8 ay önce Şikayet Et
    La müslümanin parasi yetimin acin ekmegi o paralar ne yapiyorsunuz
    Cevapla
  • Saffet beyhan 8 ay önce Şikayet Et
    Bunları adı müslüman Inna mahın KARDEŞLRFİ
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Yanı başındaki yemeni açlıkla harebeye çevirdiler
    Cevapla
  • Yawhehe 8 ay önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun, para var diye har vurup harman savuruyorlar. Müslüman bir ülkenin misyonu olmalı, futbol nedir ya. Bu kadar para harcanır mı? Halbuki o paralara neler neler yapılır ve ne kadar garibanı ihya eder.
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Adamların paraları genellikle ABD ve İngiltere'de. İsteseler de artık biraz zor geri alırlar doğrudan. Onlar da dolaylı olarak paraları böyle geri alıyorlar. Yani ülkelerine girmeyen petrol paralarını ülkeye sokuyorlar. Futbolda reklam var artık olarak oyuncuların satışı var.
    Cevapla
  • hugocan 8 ay önce Şikayet Et
    Ulan sudiler allah petrolu verdi. Dağatmayın. Birazda. Afrikaya yardım edin. Alkah. Yarın. Petrolu bir yok ederse. İnşaallah. Kuru ekmeğe. Muhtaç kalırsınız azgın insanlar
    Cevapla
  • Enfes 8 ay önce Şikayet Et
    Yeterli olmasa da Suudinin fakir ülkelere yardımları eskiden beri var, halen de devam etmekte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle