Rıdvan Dilmen'in yeni adresi resmen duyuruldu!

TV8,5'ta görev alan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Sports Digitale ile anlaştı. Dilmen, Sports Digitale'de "Referans" programında izleyicilerle buluşacak.

GİRİŞ 09.08.2023 17:21 GÜNCELLEME 09.08.2023 17:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen, TV8,5 kanalında yayınlanan %100 Futbol programında görev alıyordu. Ünlü yorumcunun yeni adresi ise belli oldu. Rıdvan Dilmen, YouTube'da yayın yapan spor kanalı Sports Digitale'e katıldı.

Kanaldan açıklama

Online spor kanalı Sports Digitale'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada Rıdvan Dilmen'in kanala katıldığı duyuruldu. Açıklamada, "Türk futbolunun 'referans' ismi! Sports Digitale ailesine hoş geldin Rıdvan Dilmen!" ifadeleri kullanıldı.

Rıdvan Dilmen her salı "Referans" programında

Rıdvan Dilmen'in Sports Digitale'deki yeni programının ismi ve yayın günü de duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Rıdvan Dilmen, her salı 'Referans' programı ile Sports Digitale'de..." denildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Soner 8 ay önce Şikayet Et
    Seyirci kitlesinin çok olucağı açık kanallar varken demekki para böyle bir şey.
    Cevapla
  • yalı çocuğu ali 8 ay önce Şikayet Et
    tarafsızlığını yitirdi sadece f.bahçeli taraftarlar izliyordu Sports Digital sahibide koyu f.bahçeli oradada tutunamaz gidip f.b tv yorumculuk yapsa daha iyi olurdu
    Cevapla