Karim Benzema, ligler başlamadan kutsal toprakları ziyaret etti

Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Ittıhad'a imza atan Karim Benzema, tatil gününde Umre yaptı. Bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Fransız yıldız, 2.5 milyonun üzerinde beğeni aldı.

GİRİŞ 07.08.2023 12:34 GÜNCELLEME 07.08.2023 13:02
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde birçok yıldız futbolcu Suudi Arabistan'ın yolunu tutarken, bu isimlere dünyaca ünlü yıldız futbolcu Karim Benzema da katıldı.

14 yıl formasını giydiği ve sayısız başarı elde ettiği İspanyol devi Real Madrid'den bonservissiz bir şekilde ayrılan 35 yaşındaki futbolcu, Al Ittihad'a imza atarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.



UMRE YAPTI

Bu sezon N'Golo Kante, Fabinho ve Jota gibi yıldız isimlerle birlikte top koşturacak yıldız isim, ligler başlamadan Mekke'ye gitti. Golcü futbolcu, kutsal toprakları ziyaret ederek Kabe'de bir video yayınladı.

2.5 MİLYONUN ÜZERİNDE BEĞENİ

Cezayir asıllı Fransız futbolcu, çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından "Elhamdülillah" notuyla paylaştı. Takipçilerinin büyük ilgi gösterdiği bu paylaşım 2.5 milyonun üzerinde beğeni aldı.


Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Hacı Yatmaz 8 ay önce Şikayet Et
    Türk futbolcularını niye almazlar ? Geçen sene giden Berat Özdemir hariç bildiğim kadarıyla yok. Bu araplar Türk takımı almaz Türk futbolcusu almaz , niye?? Ama koşa koşa arazi,ev, otel almaya gelirler. Al Göztepe'yi, Bursasporu, Kocaeli - Sakarya - E.Şehirspor - Samsunspor gibi yani seyircisi olan takımları al, Türk ligleri değer kazansın.Hatta borç içindeler 4 büyükleri al :)
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Maşallah Maşallah Maşallah. Allahim sayilarinizi artirsin inşallah yarabbim inşallah. ALLAHUEKBER
    Cevapla
  • Recep Kızılırmak 8 ay önce Şikayet Et
    Rabbim sayılarını arttırsın inşallah... Bizim Türk futbolculara da nasip olsun
    Cevapla
  • Kamudan Emekli 8 ay önce Şikayet Et
    Negüzel, Rabbim Böyle güzel örneklerin sayısını artırsın, yoksa gençlik elden gidiyor. Dövmeli sporcuları göre göre leş gibi oluyor, Rabbimin yarattığı teni leş gibi yapıyorlar
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Maaşallah darısı bizim futbolculara.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle