Valencia, Corinthians maçında kavga etti

Brezilya'da şu ana kadar istediği performansı sergileyemeyen Enner Valencia, Internacional teknik ekibinden Magrao ile kavga etti.

GİRİŞ 06.08.2023 11:06 GÜNCELLEME 06.08.2023 11:39
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamayarak Brezilya Ligi ekiplerinden Internacional ile anlaşan Enner Valencia 6 maçta sadece 1 kez rakip fileleri havalandırarak Süper Lig'deki son sezonundan uzak bir grafik çizdi.

Takımının Corinthians ile oynadığı maça yedek kulübesinde başlayan Valencia, takımın teknik koordinatörü Magrao ile sözlü bir tartışma yaşadı.

TARTIŞMA HARARETLENDİ

Bu tartışma kısa süre sonra fiziki müdahaleye dönüşürken tansiyon da epey yükseldi. İki takımın teknik heyetinden yardımcılar ve futbolcuların araya girmesi ile sular duruldu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Maraşlı 8 ay önce Şikayet Et
    penaltı vermiyorlarmıymış
    Cevapla
  • Boğaçhan 8 ay önce Şikayet Et
    Geri dönmek istersen FB kapıları sana açık
    Cevapla
  • malatya balabanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Evet attığı gollerin çoğu ya penaltı ya da beleş goller . Zaten bizim ligimiz belli çoğu nasıl defans yapılır nerde durulur onu da bilmiyor . Beşiktaş ta bir velington vardı tam bir kazma .
    Cevapla
  • edepyahu 8 ay önce Şikayet Et
    Evet içerde üç dışarda üç yedin akıllanmamışsın belli inşallah bu sene 5./5 olur belki aklın başına gelir
    Cevapla
  • Neco 8 ay önce Şikayet Et
    Sen yediğim altıyı unuttun mu?
    Cevapla
  • edepyahu 8 ay önce Şikayet Et
    Osmanlı saçmalamışsın kusura bakma da adamlar içeride dışarıda Üçatlı size en az üçte kaçırdı kevgir olacakken balığınızla kısmetinize üç sıfırla kurtuldunuz hala yorum yapıyorsun
    Cevapla
  • Osmanlı 8 ay önce Şikayet Et
    Ne alakası var içerde dışarda 3 atmakla benim yazdıklarımın. Kusura bakmada sen saçmalamışsın. Eee bende o zaman onlara 6 attığımızı hatırlatıyım. Karşılıklı atışalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle