Rusya Futbol Federasyonu’ndan Cüneyt Çakır'a görev

Cüneyt Çakır'ın Rusya Futbol Federasyonu'na bağlı Uzman Hakem Komisyonu’nda görev yapacağı açıklandı.

Rusya Futbol Federasyonu’ndan Cüneyt Çakır'a görev
Rusya Futbol Federasyonu’ndan Cüneyt Çakır'a görev
GİRİŞ 26.07.2023 17:40 GÜNCELLEME 26.07.2023 17:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Dünyaca ünlü Türk hakem Cüneyt Çakır'ın Rusya Futbol Federasyonu'na bağlı Uzman Hakem Komisyonu’nda görev yapacağı açıklandı.

Federasyonun resmi internet sayfasından yapılan resmi açıklamada, eski hakem Cüneyt Çakır’ın Rusya Futbol Federasyonu Başkanı yönetimindeki bilirkişi değerlendirme komisyonunun güncellenen kadrosuna katıldığı duyuruldu.

Çakır ile eski Sırp hakem Milorad Mazic’in yeni sezonda federasyona bağlı Uzman Hakem Kurulu'nun karar merciinde görev alacağı da eklendi.

Kasım ayında 47 yaşına girecek olan Çakır, 2006'da FIFA kokartı alırken, Haziran 2011'de ise UEFA tarafından UEFA Elit Hakem kategorisine yükseltilmişti. Çakır, 2014 ve 2018 Dünya Kupası maçlarında da görev yapmıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • GERÇEK KARTAL 9 ay önce Şikayet Et
    CÜNEYT ÇAKIR'I övenlerin %70 i GS li %30 da FB lidir Çünkü cüneyt çakır türk futbol tarihinin lige en çok tesir eden hakemlerin başında geliyor şimdide rus futbolunu egemen güç kimse o takımın şampiyonlukları ard arda gelir bizimkinin ne olduğu anlaşılıncaya kadar
    Cevapla
  • Fatih 9 ay önce Şikayet Et
    Yuh madem yüzde 30 fener bu adamla fenerbahçe kaç maç kazana bıldı ????????
    Cevapla
  • Sinasali 9 ay önce Şikayet Et
    Demekki Turkiyede degerini bilememissik ondan olabilir mi acaba basarilar
    Cevapla
  • Malatya 9 ay önce Şikayet Et
    Bu cüneyt çakır hocamı tebrik ediyorum Türkiyenin en kaliteli ve dürüst hakemlerinden birisidir Yakışıyor her yerde maç yönetmeye
    Cevapla