Arda Turan'dan Fatih Terim sözleri! "Rahatsız edici..."

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Fatih Terim hakkında görüş belirtti. Turan, Terim'in futboldan uzak kalmasının rahatsız edici olduğunu söyledi.

Arda Turan'dan Fatih Terim sözleri! "Rahatsız edici..."
Arda Turan'dan Fatih Terim sözleri! "Rahatsız edici..."
GİRİŞ 14.07.2023 20:56 GÜNCELLEME 14.07.2023 21:17
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, hayalleri ile ilgili konuştu.

Tivibu Spor'a açıklamalar yapan Turan, yapılan transferler hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Robin çok iyi oyuncu. Regaten geçen sene şampiyon olmuş bir isim. Ahmed Kutucu'yu çok büyük bir potansiyel olarak görüyorum. Caner Erkin'e çok güveniyorum. Olgunluk döneminde. Çocuklara öğretici ve iyi davranıyor. Burada olduğu için çok mutluyum."

Lig'de sakin ve sabırlı ilerlemeleri gerektiğini dile getiren Turan, "Eyüpspor'u organizasyon takımı yapmamız gerekiyor. Daha önce Başakşehir başardı. Biz de aynı şeyi Eyüpspor'da yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.



HAYALLERİ ÇOK BÜYÜK

Hedefleri hakkında konuşan genç teknik adam, "Oyuncu olarak Türk futbol tarihinde ilklere imza attım. Teknik direktör olarak da böyle bir hayalim var. 24 saat çalışıyorum. Yapabileceğime inanıyorum. Ben Galatasaray taraftarıyım. Çocukluk sevdam... Bu çocukluk sevdası yargılanmış bir Galatasaraylıyım. İnsan sevdasına karşı her zaman özlem duyar. Benim her zaman Galatasaray teknik direktörlüğü hayalim var. Okan Buruk gibi büyüklerimiz çok başarılı olacak ki bu fırsatlar bize daha iyi gelsin. Sıramızı ve uygun zamanımızı bekleyeceğiz. O an için hazırlanacağız. A Milli Takım'ı ve Galatasaray'ı çalıştırmayı çok isterim. Sonraki hayallerim ise Atletico Madrid ve Barcelona'yı çalıştırmak" sözlerini söyledi.

"OKAN BURUK'A ÇOK GÜVENİYOURUZ"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a parantez açan Turan, "Normalde başka teknik direktörler hakkında konuşmam ama Galatasaray benim camiam. Okan Buruk'a çok güveniyoruz. İnsani değerlere çok önem veren biri. Bu teknik direktörlükte unutulmuş bir şey. Teknik ve taktik olarak da büyük gelişim gösterdi. Bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Ondan çok daha büyük şeyler bekliyoruz" dedi.
 


 "FATİH TERİM'E BENZEMEK LAZIM"

Turan, teknik direktör Fatih Terim hakkında ise şöyle konuştu:
"Benim tanıdığım hoca, çalıştığı zaman çok daha mutlu. Ben onun sevdiği bir evladı olarak, dinlenmesini, hayatı da kaçırmamasını istiyorum. Torunlarıyla vakit geçirsin, yaşasın, keyifli olsun. Onun gibi futbol adamının da futboldan uzak kalması rahatsız edici oluyor. Her zaman yenilikleri takip eden, her zaman oyuna hamleyi cesaretle yapan, oyunun iki yönünü de çok fazla geliştirebilen bir teknik direktör. Fatih Terim'e kariyeriyle benzemek lazım"

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    2 gereksiz egosu tavan yapmış
    Cevapla
  • Mami 9 ay önce Şikayet Et
    RABBIM işini gücünü rast getirsin inşallah. Sonuçta ortada emek olacak. Bol şanslar
    Cevapla
  • ugur 9 ay önce Şikayet Et
    Abartma , milli takımı rezil etti o da 2 dönem rezil etti , sonra gs da rezil etti , bırakmadı yine rezil oldu . Unutma başarısı yok sadece laf peynir
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Gs ve yöneticiler cirkeflik yaparlar. Nokta
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    kendi adına konuş türk milletinin yüzde doksanı GS lilerinde bir kez dmi dahil onu hicbiryerde görmek istemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle