Hakan Çalhanoğlu'nun ziyaretinde izdiham yaşandı

Türk Milli Takımının kaptanı ve İnter'in başarılı oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, memleketi Bayburt'ta sevenleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Hakan Çalhanoğlu'nun ziyaretinde izdiham yaşandı
Hakan Çalhanoğlu'nun ziyaretinde izdiham yaşandı
GİRİŞ 12.07.2023 18:18 GÜNCELLEME 12.07.2023 23:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Aydıntepe mevkiinde Bayburtlu hemşehrileri milli gurur Çalhanoğlu'nu 'Milyonların kaptanı, Bayburt'un gururu Hakan Çalhanoğlu memleketine hoş geldin' pankartıyla karşılayarak, sevgi gösterisinde bulundular. Buradan sevenlerince karşılanan Çalhanoğlu, daha sonra Saray Bahçesi'ndeki kalabalıkla bir araya gelmek üzere Saray Bahçesi'ne uzun araç kuyrukları eşliğinde hareket etti.



Saray Bahçesi'nde davul zurnayla karşılanan ve hemşehrilerinin 'Bayburt seninle gurur duyuyor' sloganlarıyla karşılaşan kaptan Çalhanoğlu, kalabalıkla birlikte üçlü çekti.



Sevenlerine imzalı forma hediye etmek ve formalarıyla gelen hemşehrilerinin formalarını imzalamak isteyen Çalhanoğlu, kalemi eline alır almaz bir arbede yaşandı. Forma imzalatmak isteyen Bayburtlu vatandaşlar adeta birbirlerini iterek imzalı forma yarışına girdiler. Ailesiyle birlikte Çalhanoğlu bulunduğu alandan uzaklaştırılarak güvenli bir alana alındı.



Orada da kalabalık gurubun rahat vermediği Çalhanoğlu ailesi daha sonra belediye ve valilik ziyareti için Saray Bahçesi'nden ayırdılar. Ziyaretlerini yoğun kalabalık nedeniyle gerçekleştiremeyen Çalhanoğlu, belediye ve valilik ziyaretlerini başka bir güne erteleyerek, baba ocağı Konursu köyüne hareket etti.



Öte yandan Çalhanoğlu, saat 21.00'de Arena Halı Sahada organize edilen halı saha maçına katılacak, hemşehrileriyle birlikte top koşturacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Candan 9 ay önce Şikayet Et
    Anadolunun evladı. Milli takımın kaptanı. 10 numara adamsın. Ah şu dövmeleri olmasa sana hiç yakışmıyor.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Hele bi sor köyüne ne yapmış
    Cevapla
  • Tan 9 ay önce Şikayet Et
    Yapmak zorundamı
    Cevapla
  • uquraslan 9 ay önce Şikayet Et
    bu kadar küçülmeyin be
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Şu dövme olayından nefret ediyorum. gençlikte bir furya, aldı başını gidiyor
    Cevapla
  • Dövme nerede 9 ay önce Şikayet Et
    Trabzonspor
    Cevapla
  • Bulo 9 ay önce Şikayet Et
    Can hemşehrim adam gibi adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle